Impozitele, mărite cu rata inflaţiei

0
1

La Mioveni

Cine plăteşte până la 31 martie are 10% reducere

Şi la Mioveni impozitul pe clădiri se plăteşte anual, în două rate egale, până la data de 31 martie şi 30 septembrie, inclusiv. S.M.
Iar pentru plata cu anticipaţie, până la 31 martie, a impozitului pe clădiri, teren şi mijloace de transport datorat, pe anul 2020, de către persoanele fizice, Primăria Mioveni acordă o bonificaţie de 10%, iar pentru persoanele juridice se acordă o bonificaţie de 5%. Astfel, în conformitate cu hotărârea Consiliului Local Mioveni, impozitele şi taxele locale pentru anul fiscal 2020 s-au modificat cu rata inflaţiei de 4,6%, faţă de anul 2019, atât pentru contribuabili persoane fizice, cât si pentru contribuabili persoane juridice înregistrati cu bunuri impozabile pe raza oraşului Mioveni. De asemenea, impozitele şi taxele locale din Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii. Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii nu datorează comision. Plata taxelor, impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.