Management evaluat în Consiliul Local

1

Nemulţumiri la Spitalul Municipal Câmpulung

Cu unanimitate de voturi, consilierii municipali din Câmpulung au aprobat organizarea unei şedinţe extraordinare dedicată exclusiv analizei unor aspecte ale activităţii managerului Nicolae Alexe şi a celorlalţi membri ai comitetului director al Spitalului Municipal Câmpulung. B.Radu
Nemulţumirile sunt tot mai multe în această instituţie unde abuzurile, favoritismul, ranchiuna şi încălcarea legilor şi a regulamentelor au devenit o practică frecventă a managerului şi a echipei sale. Însuşi primarul Liviu Ţâroiu pare că s-a săturat până în gât de acest navetist de la Piteşti, impus poltitic prin filiera ALDE, de unde şi prezenţa în fruntea Consiliului de Administraţie a lui Sergiu Cicu, singurul consilier local al acestei formaţiuni politice, aflată, cel puţin la Câmpulung, pe cale de dispariţie.
Şedinţa extraordinară la care se anunţă dezvăluiri incredibile, unele inclusiv cu nuanţă penală, se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni sau, cel mai târziu, săptămâna viitoare. Până atunci, cetăţenii care au nemulţumiri privitoare la activitatea spitalului, a managerului Alexe sau a comitetului director pot depune sesizări la consiliul local pentru a fi dezbătute.
De asemenea, ca întotdeauna, şedinţa va fi publică şi se va desfăşura în prezenţa presei.

1 COMENTARIU

  1. ALDE Câmpulung are 2 consileri, Sergiu Cicu si Manu Zenovie, asta pentru acuitatea acestui cotidian de presa! Deoarece nu s-au mai implicat in activitatea organizației de ceva vreme, nu vreau sa apreciez prestația lor in schimb Organizația Alde Campulung a obținut cele mai bune rezultate, peste media județeana și chiar naționala la toate alegerile de pana acum! Va spun asta tot pentru a va ajuta in veridicitatea informațiilor! Stima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.