A murit în timp ce traversa neregulamentar

0

La Călinești
Un accident rutier soldat cu moartea unui pieton a avut loc marți, pe DN 7, în comuna Călinești. Un cetățean fran­cez, în vârstă de 41 de ani, patron al unei societăți, a lovit un localnic în vârstă de 69 de ani. La sosirea echipajelor medi­cale pietonul nu avea semne vitale iar manevrele de resuscitare nu au avut rezultatul dorit.
Marți seara, Pierre D., de 41 de ani, cetățean francez, patron al unei societăți, conducea un Renault mergând dinspre Pitești, către Topoloveni. La Călinești, conducătorul auto s-a angajat în depășirea unui autoturism. Tot atunci, fără să observe manevra șoferului, se afla în traversare Ștefan N., de 69 de ani, din comuna Călinești. Maşina l-a izbit în plin pe pieton.
Martorii susţin că bietul om a fost aruncat în aer câţiva metri după impact. Proiectat pe caldarâm, acesta a rămas în stare de inconştienţă. La sosirea echipajului medical, bărbatul nu avea semne vitale. Au fost demarate manevrele de resuscitare însă acestea nu au avut efectul dorit.
A fost declarat decesul bărbatului. Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au efectuat cercetările. S-a stabilit că Ştefan N. traversa prin loc nepermis, fără să se asigure. Şoferul a explicat că pietonul avea haine de culoare închisă şi nu l-a văzut. Imediat după accident traficul a fost blocat în zonă, vreme de aproximativ 30 de minute, după care s-a reluat alternativ, pe o singură bandă.  M. Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.