Băiatul este în stare gravă la Floreasca!

0

Cazul Tânărul dispărut a băut antigel!

Un tânăr în vârstă de 18 ani a dispărut de acasă luni seara, fiind găsit marţi dimineaţă în Pădurea Trivale. Asupra lui au fost găsite două sticle de antigel, constatându-se că băiatul băuse dintr-una. Starea lui s-a agravat iar tânărul, elev în clasa a XII-a a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
După cum anunţam din numărul de ieri, tânărul a dispărut de acasă luni, iar tatăl său a cerut ajutorul poliţiştilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti. Băiatul avusese o discuţie cu părintele său din cauza anturajului, spun surse din rândul oamenilor legii, dar era foarte trist deoarece se certase şi cu iubita. În acest an băiatul, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Zinca Golescu urmează să susţină examenul de bacalaureat. Luni a plecat de acasă, spunând că se duce la mediaţie, însă nu s-a mai întors.
A petrecut câteva ore în Pădurea Trivale cu prietenii săi. El a rămas în pădure, unde se presupune că a petrecut întreaga noapte. A fost găsit de oamenii legii şi de tatăl lui. Oamenii legii au găsit în rucsacul său două sticle de antigel, iar din una lipseau între 50 şi 100 mililitri. Deşi nu a vrut să coopereze cu oamenii legii, se pare că băiatul a băut lichidul toxic.
A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş. Ca urmare a ingerării lichidului toxic starea tânărului s-a agravat. Medicii argeşeni au dispus transferul acestuia la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Băiatul are rinichii afectaţi de antigel. Ieri acesta era în stare critică la Secţia de Terapie Intensivă. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.