Amical cu o fostă colegă!

0

CS Mioveni continuă pregătirea de iarnă cu un nou meci de verificare

CS Mioveni are programat sâmbătă, la prânz, un nou meci de pregătire. Galben-verzii vor juca cu locul doi din Seria a II-a a Ligii a III-a, CS Afumaţi, partida fiind programată de la ora 12.00, pe Stadionul din Curtea de Argeş. Adversara este o fostă colegă de eşalon secund a Mioveniului, care s-a retras la un moment dat din campionat, din cauza finanţării.
Acesta va fi al cincilea joc amical al acestei ierni, după ce în primele patru, echipa argeşeană a obţinut trei victorii (14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popeşti Leordeni, 4-2 cu CS U Craiova II), dar a şi fost învinsă o dată (1-2 cu Turris Tr. Măgurele). Adversarii de până acum ai argeşenilor au fost din Liga a IV-a şi a III-a, iar cei pe care Mioveniul îi va întâlni până la începerea sezonului sunt numai din al treilea eşalon: # mâine cu CS Afumaţi # miercuri cu Vediţa Coloneşti # sâmbăta viitoare cu CSM Slatina. În aceste ultime trei întâlniri, cel mai probabil, antrenorul Marius Stoica va încerca să cristalizeze un prim unsprezece cu care să abordeze meciurile oficiale, astfel că este de aşteptat ca jucătorii trimişi în prima repriză să evolueze din ce în ce mai mult. După cum se ştie, până acum, în această iarnă, singura mutare notabilă făcută de galben-verzi este în centrul apărării, acolo de unde a plecat fundaşul Daniel Celea şi a fost adus în locul său Raul Hreniuc.
Alţi doi fundaşi au fost încercaţi în primele trei jocuri amicale, moldoveanul Radu Rogac şi spaniolul Jose Dominguez, însă niciunul dintre ei nu a confirmat şi nu au mai continuat astfel pregătirea cu echipa.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.