Comedii, la „Luna de Teatru“ de la Mioveni

0

Începe a VII-a ediţie a festivalului teatral


Şi anul acesta iubitorii teatrului din Mioveni au şansa să vadă pe scenele din oraş actori cunoscuţi în tea­tru şi televiziune, dar şi piese care merită toată atenţia. Anul acesta, Festivalul „Luna de Teatru“ de la Mioveni va pune în atenţia publicului genul comedie.


A devenit deja o tradiţie ca publicul din Mioveni, dar nu numai, să fie delectat în luna martie cu o serie de cinci spectacole de excepţie, puse în scenă de regizori premiaţi la importante festivaluri, în care vor evolua actori cunoscuţi, din teatru şi televiziune. Astfel, între 1 şi 29 martie, Centrul Cultural Mioveni în colaborare cu primăria oraşului oferă un veritabil Mărţişor Cultural, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a evenimentului “Luna de Teatru la Mioveni”. La această ediţie publicul va gusta din plin mai multe genuri de comedie, de la stand-up, parodie muzicală până la satiră. Evenimentele sunt programate în zilele de duminică ale lunii martie, respectiv pe 01, 15, 22 şi 29 martie, de la ora 18.00, atât în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor ”Dacia” Mioveni, cât şi în sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni. Preţul unui bilet costă între 30 şi 60 lei, iar un abonament la toate spectacolele este de 130 lei.
S-au pus în vânzare biletele
Biletele şi abonamentele se găsesc, în limita locurilor disponibile, la Centrul Cultural Mioveni, în intervalul orar: L – J: 08.00 – 16.00, V: 08.00 – 14.00, S: 09.00– 12.00. Luna de Teatru nu se adresează doar adulţilor, motiv pentru care evenimentul va conţine şi un spectacol interactiv pentru copii care va avea loc vineri, 27 martie, în două reprezentaţii, de la ora 10.00 şi de la ora 11.30. Intrarea copiilor este gratuită, în limita locurilor disponibile. Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0348.445.856. Pentru organizarea acestui eveniment cultural la Mioveni au contribuit o serie de sponsori – SC Delta Invest SRL, Banca Transilvania, OMV Mioveni, SC Medicare Technics SA şi SC Alimex RF SRL.
Vin actorii din Las Fierbinţi
Programul pieselor de teatru care vor ave loc la Mioveni în cadrul Festivalului Luna de Teatru este următorul:
– 1 Martie, 18:00: Stand Up Comedy – Despre viaţă. Distribuţie: Mihai Bobonete, Mihai Raiţ, Adrian Văncică, Constantin Diţă. Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni. Biletul costă 60 lei, iar vârsta pentru care este recomandat, este +18.
– 15 Martie, ora 18:00: Variaţiuni la invenţiuni. Distribuţie, Regie şi Concept: Emilian Mârnea, Petre Ancuţa. Spectacolul are loc la Centrul Cultural Mioveni. Biletul costă 30 lei, iar vârsta recomandată este +14.
22 Martie, ora 18.00: Şi cine nu iubeşte. Regia Alexandru Popa. Distribuţie: Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Nadiana Sălăgean. Spectacolul are loc la Centrul Cultural Mioveni, biletul costă 30 lei, iar vârsta pentru care este recomandat este +14
– 27 Martie, orele 10.00 şi 11.30: Spectacol interactiv pentru copii, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.
– 29 Martie, ora 18.00: Filarmonica de Comedie. Regia Radu Gabriel. Distribuţie: Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Vlad Drăgulin, Leonid Doni, Ştefan Pavel, Mihai Munteniţă. Spectacolul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, biletul costă 40 lei, iar vârsta pentru care este recomandat este +14. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.