Victorie obţinută fără emoţii!

0
1

Baschetbaliştii argeşeni şi-au dominat adversarul

CSM Focşani – BCM U FC Argeş 70-90(14-25, 16-24, 24-25, 16-16)
Echipa de baschet masculin a Piteştiului a obţinut a treia victorie din tot atâtea partide disputate în Grupa Galbenă. BCM U FC Argeş s-a impus miercuri seară, cu 90-70, în deplasarea de la CSM Focşani şi a mai făcut un pas pentru intrarea în play-off-ul Ligii Naţionale de Baschet Masculin.
Jocul a fost dominat de la un capăt la altul de piteşteni care au reuşit să câştige trei din cele patru sferturi ale partidei. Nikola Gajic a fost cel mai bun jucător al întâlnirii. Bosniacul a avut 17 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive şi 2 capace, pentru 22 la eficienţă. El a fost urmat de Mihai Măciucă cu 16 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă şi 2 intercepţii, pentru un index al eficienţei de 20. Tehnicianul grupării din Trivale s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale: „Este o victorie necesară pentru noi. Orice pas greşit în acest meci ar fi anulat succesul important obţinut săptămâna trecută. Sunt bucuros pentru jocul pe care l-am prestat, mai ales că am jucat în 4 străini. Devin a fost accidentat şi nu a putut evolua. Cred că am avut contribuţii importante din partea tututor jucătorilor şi am arătat un spirit de echipă şi o energie pe care eu am căutat să o aduc la această echipă din primul moment în care am venit. Sunt bucuros, îi felicit pe jucători, e o victorie bună care ne oferă o oarecare linişte pentru a putea aborda această pauză competiţională. Mihai Măciucă este un jucător care are o capacitate ofensivă destul de bună pentru vârsta lui. Trebuie să lucreze în continuare la jocul lui. Mă bucură faptul că a reuşit un meci bun. E un jucător de perspectivă, trebuie să lucreze şi noi avem încredere în el. Atât el, cât şi Tudor Gheorghe, sunt doi jucători care ne ajută şi în meciurile în care nu au astfel de prestaţii, și cu atât mai mult suntem mulţumiţi când au o evoluţie bună“. M.D.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.