Şi-a sechestrat iubita în maşină!

1

Dragoste cu năbădăi

O ceartă între îndră­gostiţi a avut un final nefericit pentru ambii parteneri. Bărbatul a ajuns în arest, în timp ce iubita s-a ales cu o spai­mă teribilă. O împăcare pare imposibilă acum, după întorsătura pe care a luat-o întreaga poveste.
Un piteştean în vârstă de 30 de ani a trăit o poveste de dragoste cu o tânără în vârstă de 22 de ani. Când lanţul de iubire s-a rupt, Gabriel M. a vrut să-l refacă. I-a propus fetei o întâlnire şi fata a acceptat. În seara de 31 octombrie, ea a urcat în maşina acestuia şi împreună au mers într-o parcare din Piteşti pentru a discuta. Acolo nu a durat mult şi au ajuns la ceartă. Fata a vrut să plece însă, susţine ea, nu a fost lăsată. Mai mult, nu doar că nu i s-a permis să coboare, dar a fost şi lovită de bărbatul furios. Timp de aproximativ două ore, după cum reise din declaraţiile de la dosar, tânăra a trăit clipe de coşmar alături de cel care îi fusese iubit, acesta devenind brutal. După ce l-a covins să o lase în pace, tânăra l-a reclamat.
A picat la detectorul de minciuni
Împotriva lui Gabriel M. poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au întocmit un dosar penal pe numele piteşteanului sub acuzaţia de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe. În timpul anchetei cel asupra căruia planau supciunile a negat că ar fi sechestrat-o în maşină şi că a bruscat-o. Având în vedere că era cuvântul lui împotriva cuvântului ei, oamenii legii l-au dus pe bărbat la detectorul de minciuni, test pe care l-a picat. Chiar dacă nu constituie probă în dosar, testul i-a ajutat pe oamenii legii să îşi dea seama care dintre tineri este sincer. În plus, anchetatorii au găsit imagini cu maşina care se deplasa pe traseul indicat de fată în reclamaţie, în intervalul orar la care făcea referire reclamanta. Pe numele lui Gabriel M. a a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Vineri tânărul a fost plasat sub control judiciar. M.Sandu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.