Amicale şi antrenamente

0

Unirea Bascov continuă pregătirea de iarnă

Unirea Bascov se află în plină pregătire de iarnă, echipa antrenată de Adrian Dulcea fiind în toiul defăşurării meciurilor amicale. Alb-albaştrii au intrat de două zile şi într-un stagiu de pregătire centralizată la Bradu, acolo unde au cazare, masă şi antrenamente la teren, sală şi recuperare.
Până acum Unirea Bascov a disputat trei jocuri de verificare, obţinând victorii 15-1 cu Juventus Bascov şi 2-1 cu Real Bradu şi fiind învinsă cu 1-0 de FC Argeş. Un alt joc urma să se dispute cu cei de la AS Direct, iar alte 6 amicaluri sunt programate în perioda următoare, până la începerea campionatului. Astfel, în programul argeşenilor din Liga a III-a sunt meciuri cu Minerul Costeşti, Flacăra Horezu, Vediţa Coloneşti, Petrolul Potcoava, CSM Slatina şi Flacăra Horezu.
„Lucrurile au mers bine, dar sub aşteptările mele!
Antrenorul Unirii Bascov ne-a vorbit despre prima parte a sezonului şi aşteptările de la partea a doua: „Am plecat mai greu un pic la drum, pentru că am schimbat 80% din lot. Era clar că vom suferi la omogenitate dar şi la experienţa jucătorilor. Am suferit în prima lună, dar am reuşit să nu pierdem. Am făcut 5 egaluri şi am căpătat încredere, însă în 3 remize am fost egalaţi pe final, deci puteam chiar câştiga. Băieţii au prins curaj, au înţeles ce le cer, iar lucrurile au arătat mult mai bine, spre foarte bine. Din păcate în ultimele două etape am prins o perioadă mai proastă, şi adversari mai buni, Slatina şi Moreni, locurile 1 şi 3 şi nu am luat punct. Mi-au lăsat un gust amar, dar au fost şi circumsanţe, la Slatina un teren cu apă, impracticabil pe care am cedat mingea, iar cu Moreni, două reprize distincte, una în care am condus şi alta în care am ratat un penalty, apoi am luat un roşu şi lucrurile s-au schimbat şi am căzut… Una peste alta lucrurile au mers bine, dar sub aşteptările mele. Îmi doresc mai mult, sunt convins că jucătorii pe care îi am au potenţial şi pot face lucruri frumoase. În noul an sperăm să fim la acelaşi nivel, chiar mai sus decât am fost. Deja suntem mai omogeni, am lucrat tactic mai mult…
Lucrurile arată mai bine acum, plus că am acumulat experienţă şi eu zic că vom fi o nucă tare pentru multe echipe. Obiectivul este 1-8, dar eu vreau 1-4!
A absolvit Licenţa A şi vrea PRO
Adi Dulcea este şi proaspăt absolvent al licenţei A, la Federaţia Română de Fotbal. „A fost un lucru ce trebuia făcut mai devreme, dar nu îmi pare rău că l-am făcut acum. Am acumulat foarte multe informaţii, am avut profesori buni… De asemenea m-am întâlnit cu foşti colegi şi de la echipa naţională şi am schimbat păreri… etc… Am învăţat foarte multe lucruri. Nu vreau să mă opresc aici, iar când se dă drumul la Licenţa Pro, mă voi înscrie. Nu am vrut deocamdată să antrenez la nivelul Ligii a II -a, deşi inclusiv în iarna asta am avut discuţii. Am hotărât să nu las proiectul de la Bascov aici, la jumătate şi să mergem împreună. Încerc să fac lucruri bune şi sunt relaţii bune cu primarul şi preşedintele clubului, iar lucrurile merg bine. Proiectul de aici este pe termen mediu…. Acum 2 ani şi jumătate am avut pe termen scurt promovarea în Liga 3 şi am reuşit-o acum doi ani şi am vrut să ne menţinem în primele 8 echipe şi să formăm de asemenea, o echipă competitivă şi de viitor. Să nu uităm că 10 din jucătorii Under 19 sunt ai clubului, formându-se la grupele de copii, unde sunt în total vreo 60 de juniori. În paralel, se demarează lucrările la stadionul nou de la Bascov şi vrem să formăm un club solid. Dacă încep lucrările la stadion şi pentru mine, din vară, Unirea Bascov va reprezenta tot cea mai bună variantă”, ne-a spus Adi Dulcea.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.