PSD ar câştiga alegerile!

2

Potrivit rezultatelor unor sondaje

Având în vedere alegerile din acest an, atât PSD cât şi PNL au comandat sondaje pentru a vedea preferinţele populaţiei atât din punct de vedere al candidaţilor cât şi al partidelor. Ca urmare a rezultatelor se pot lua hotărâri privind lupta politică dar şi candidaţii. Ziarul profit.ro a intrat în posesia rezultatelor sondajelor. Din acestea reiese că PSD ar câştiga alegerile.
Potrivit datelor sondajului oficial, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, rezultatele votului ar arăta astfel, după cum scrie profit.ro:
PSD – 31,4%
PNL – 29,2%
Alianța 2020 USR-PLUS – 12%
PMP – 7%
Pro Romania – 5 %
ALDE – 4%
În sondajul pentru Primăria Piteşti, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, rezultatele votului ar arăta astfel – varianta intrebării care a inclus mai mulţi candidati de la acelaşi partid:
Cornel Ionică (PSD) – 20,6 %
Dănuț Dinu (PMP) – 14,8%
Ionuț Moșteanu (Aliana USR – PLUS) – 11,3%
Ana Stan (PNL) – 9,7 %
Cristian Gentea (PSD) – 9,5 %
Tiberiu Irimia (PNL) – 7,3%
Mihai Coteț (PNL) – 5,7%
Restul au obţinut sub 5 %
Sondajul a fost realizat în perioada 7 – 16 ianuarie pe un eșantion de 972 de respondenți iar marja de eroare este de plus/minus 3 la sută. C.Z.

2 COMENTARII

  1. Auzi tu formulare de ziar „serios”: ziarul profit a intrat in posesia sondajelor. Nu se mentioneaza nicaieri numele firmei care a facut sondajele nici aici nici pe articolul original de pe ziarulprofit (care ATENTIE! este cu totul alta mancare de peste decat site-ul profit). Mai mult decat atat, iata cum se formuleaza stirea: „Ziarul nostru a intrat in posesia rezultatelor oficiale, asa cum le-a primit partidul dupa ce a platit prestatia firmei care a realizat sondajul”. Deci sursa este partidul. Hai sictir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.