Şoferul băut a rănit o fetiţă şi pe tatăl ei!

0

Accident petrecut duminică seara, la ieşirea din Piteşti, spre Bascov. Un şofer băut a efectuat o manevră periculoasă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, o fetiţă de 9 ani şi tatăl ei au fost răniţi, fiind transportaţi la spital.
Accidentul s-a petrecut dumincă seara la ieşirea de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în apropierea unei benzinării, la limita localităţii cu comuna Bascov. Ion Adrian V., de 47 de ani, din Piteşti se afla la volanul unui Volkswagen, mergând către Bascov. La un moment dat, şoferul a virat cu intenţia de a intra pe o stradă la stânga, privind direcţia sa de mers. A tăiat calea unui Renault condus regulamentar dinspre Bascov către Centru, de Daniel B., de 38 de ani, din comuna Budeasa. Impactul dintre cele două autoturism a fost inevitabil. În urma coliziunii, atât şoferul în vârstă de 38 de ani, cât şi fiica sa, o fetiţă în vârstă de 9 ani, au fost răniţi. Copila a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie Piteşti, având traumatisme, la fel şi tatăl ei. În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că Ion Adrian V. a schimbat direcţia de mers fără a se asigura corespunzător, fiind vinovat de cele petrecute. Mai grav de atât, din constatările ulterioare ale oamenilor legii s-a constatat că şoferul vinovat era beat! Acesta avea o concentraţie de alcool de 0,70 la mie în aerul expirat, fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corpoală din culpă. Din fericire, în urma investigaţiilor medicale la care au fost supuşi cei doi răniţi s-a constatat că au leziuni uşorare. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.