-70% la Colecţia Toamnă/Iarnă

0



Larissa Fashion întâmpină luna Dragostei cu o nouă colecţie Primăvară – Vară și cu reduceri de prețuri de până la -70% în perioada 11 – 16 Februarie! Se poate spune despre Colecţiile Larissa Fashion că în fiecare produs, tinereţea scapă de sub control şi asta se şi doreşte. Mai întâi, ideea creativă descoperă personalitatea şi stilul vestimentar al oricărei cliente şi, numai după aceea, piesele vestimentare văd lumina tiparului cu croială lejeră, din materiale uşoare şi de calitate superioară, adaptate sezonului. Fie că te afli la şcoală, la serviciu, evenimente private ori întâlniri de afaceri, hainele achiziţionate din magazinele Larissa Fashion îţi asigură confortul momentului ales.


Echipa din spatele acestui brand trebuie să ţină pasul cu fluxul creativ al designerului Oana Georgescu. Aşadar, clientele nu au cum să se plictisească de modelele expuse spre vânzare în magazinul situat în Piteşti, zona Nord sau in Auchan Bradu. Creaţiile sale sunt pregătite oricând pentru concursul de frumuseţe care are în centrul atenţiei- femeia. Aceasta nu-şi priveşte vârsta în oglindă, pentru că orice produs vestimentar emană tinereţe prin eleganţă, confort şi originalitate. Dacă stai şi analizezi fiecare produs din magazinele Larissa Fashion, îţi lasă impresia că te afli într-o fabrică de idei, aşezate frumos pe categorii de vârstă, mărime şi culoare, ţinute aproape de părticica de suflet care se coase în fiecare haină. Tocmai acest lucru te face să te apropii de aceasta, să o iubeşti, pentru că la rându-i te respectă, punându-te în valoare. Să nu uităm de culorile în trend care te trimit cu gândul la ritmul susţinut al marilor case de modă. Eticheta eleganţei magazinelor Larissa Fashion, te lasă să îţi asculţi muzica sufletului în surdină, doar dacă le treci pragul.
Cert este că, acest brand de haine de damă care are în spate propria fabrică, a fost sădit de mâinile unor piteşteni cu ani vechime în activitatea textilă, dar, fiecare zi de lucru la acest proiect, lasă să se înţeleagă că se află într-o veritabilă industrie, angrenată de o echipă cu pretenţii mari pe piaţa de profil. Aici, eleganţa se naşte în fiecare zi şi în fiecare rochie, fustă, cămaşă, bluză, sacou, geacă, palton, salopetă ori pantalon.
Brandul Larissa Fashion se află pe piața de confecții încă din anul 2016, odată cu lansarea magazinului online: www.larissafashion.ro,continuând în 2017 cu deschiderea primului magazin fizic pe strada Nicolae Bălcescu nr. 91. Larissa Fashion își are rădăcinile într-un business cu o experiență de 25 de ani în industria textilă, dus mai departe de Oana Georgescu, tânăra pasionată de arta vestimentației care duce pe noi culmi brandul său. Brandul își propune să ofere femeilor de toate vârstele ținute versatile potrivite oricărei ocazii, de la evenimente fastuoase, la ieșiri în oraș cu prietenii. (P)