Doi piteșteni morți din cauza gripei!

1
1

Gripa face noi victime printre argeșeni! Potrivit informațiilor de la Direcția de Sănătate Publică Argeș, s-au înregistrat două noi decese la persoane confirmate cu gripă.
Primul deces cauzat de gripă a fost la un bărbat de 78 de ani din Pitești, vaccinat antigripal care suferea de boli cronice și care s-a îmbolnăvit cu virusul gripal tip B.
Nevaccinați antigripal!
În cazul celor două noi decese, este vorba de doi bărbați din Pitești, unul de 69 de ani confirmat cu virus gripal tip AH3 și altul de 78 de ani, confirmat cu virus gripal AH1. Ambii pacienți au fost nevaccinați antigripal și aveau boli cronice. De la începutul sezonului gripal și până în prezent, în județul nostru s-au confirmat 116 cazuri de gripă, dintre care 82 cu virusul gripal B, 22 cu virusul gripal AH3 și 12 cu virusul gripal AH1.
Din totalul cazurilor, 95 s-au confirmat la copii și 21 la adulți. În total, în țara noastră, s-au înregistrat până acum 29 de decese la persoane confirmate cu gripă. I.Ivănoiu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

1 COMENTARIU

  1. daca nu se spune ce boli cronice avea,atunci nu a murit din cauza gripei, asta e la misto,sa mergem sa ne vaccinam sa castige ministerul bani.ne garanteaza cineva vaccinul?nu,atunci , lasati ca nu se moare de gripa,luam o tuica si fug toti virusii,inclusv ala de bere,coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.