Mioveniul joacă al 6-lea amical

0

CS Mioveni va disputa astăzi un nou joc de verificare. Este al şaselea amical al acestei ierni, galben-verzii urmând să întâlnească pe Vediţa Coloneşti, ocupanta locului 6 din Liga 3 – Seria 3.
Partida este programată de la ora 12.00 pe Stadionul Orăşenesc din Mioveni, acolo unde s-a mai jucat în această iarnă şi jocul test cu CS U Craiova II, câştigat de elevii lui Marius Stoica cu 4-2. După meciul de astăzi, echipa argeşeană mai are programat încă un amical, ultimul al perioadei precompetiţionale, sâmbătă, tot acasă, pe Stadionul Orăşenesc, contra altei echipe de Liga a III-a, CSM Slatina, locul 2, la egalitate de puncte cu primul loc din Seria III.
Galben-verzii sunt pe ultima sută de metri cu prgătirea de iarnă, la finalul săptămânii viitoare urmând să înceapă campionatul. În prima etapă din 2020, CS Mioveni va evolua pe propriul teren, contra celor de la Viitorul Pandurii Tg Jiu, formaţie pe care argeşenii au învins-o în tur cu 1-0, la Severin. Până la meciul de debut al anului, Marius Stoica mai are la dispoziţie două amicaluri în care să pună la punct sistemul de joc pentru retur şi să refacă relaţiile de joc ce au fost create la echipă în prima parte a campionatului.
După cum se ştie, lotul echipei este în mare, cam acelaşi ca în 2019, înregistrându-se o plecare semnificativă, cea a lui Celea din centrul apărării, jucător care a fost titular.
În locul său a fost adus fundaşul central Raul Hreniuc, care s-a integrat foarte bine în angrenajul echipei şi în lot.
Alte două plecări au fost cele ale juniorilor Enache şi Şimăndan, însă în locul lor au fost promovaţi alţi doi juniori de la Centrul de Copii al clubului, Zamfirescu şi Constantin Şerban.  S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.