Tâlharul şi-a luat 30 de zile arest

0

Pentru că a scos briceagul

Luni dimineaţă, un minor în vârstă de 17 ani, a fost acostat de un individ care i-a cerut bani. Ca să fie mai con­vin­gător, l-a ameninţat cu un briceag. Tâlharul a obţinut „fabuloasa“ sumă de 10 lei, banii de sandviş.
Tâlhăria fost comisă în zona Făgăraş din Curtea de Argeş, în jurul orei 9,30. Adolescentul atacat este elev la un liceu din Curtea de Argeş. Agresorul, Eduard S., de 20 ani, din comuna Băiculeşti l-a oprit pe băiat şi i-a cerut bani. Adolescentul a refuzat, moment în care tâlharul a scos un briceag. Băiatul i-a dat cei 10 lei şi s-a dus la şcoală. După-amiază le-a povestit părinţilor ce a păţit, oamenii sesizând poliţia. În timpul audierilor, tânărul tâlhărit şi-a amintit porecla autorului. Eduard S. a fost prins şi audiat. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Ulterior, Eduard S. a fost dus la Judecătoria Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea, pe numele tânărului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.