Hergheligiu, un gol şi trei pase

0

CS Mioveni marchează pe bandă rulantă în amicaluri
– Cu Vediţa Coloneşti, galben-verzii au marcat de şase ori după pauză

Bilanţul Mioveniului în partidele de verificare ale iernii este unul destul de bun, formaţia argeşeană ajungând la 4 victorii, o remiză şi o înfrângere, bilanţ, în cele 6 partide amicale disputate până acum.
Au fost aşadar victoriile cu Abatorul Slobozia (14-1), CS Popeşti Leordeni (4-0), U Craiova II (4-2), iar acum două zile cu Vediţa Coloneşti (7-2), însă şi un egal (2-2 cu CS Afumaţi) şi o înfrângere (1-2 cu Turris Tr Măgurele ). În ultimul meci, cel de la Mioveni cu ocupanta locului 6 din Seria 3 – Liga III, Vediţa Coloneşti, galben-verzii au marcat un gol în prima repriză şi de şase ori după pauză, pe lista marcatorilor trecându-şi numele Rădescu (min 30), Balint (min 65), Coşereanu (63), Işfan (81), Rădescu 883), Hergheligiu (85 din 11m), Anghelina (90). Antrenorul Marius Stoica a făcut schimbări în echipă după pauză, înlocuind pe linia de fund la stânga, la mijlocaşii la închidere şi pe bandă. Apoi, în ultima jumătate de oră a mai schimbat şi în centrul defensivei, din nou la mjloc, dar şi în ofensivă. Herhgeligiu a fost omul meciului cu trei pase decisive şi un gol. Scorul a fost deschis în minutul 30 de Rădescu, pentru ca după pauză, Coşereanu, Balint şi Işfan să finalizeze din pasa lui Hergheligiu, fotbalist care a marcat şi el în minutul 85 din penalty. Rădescu a înscris şi el un gol de generic direct din corner, iar Anghelina a stabilit scorul final în ultimul minut de joc, cu un şut de la distanţă.
CS Mioveni mai are un joc amical de disputat până la începerea campionatului, sâmbătă, tot pe propriul teren, cu CSM Slatina, de la ora 12.00.
CS Mioveni – Vediţa Coloneşti 7-2 (1-0)

  • Au marcat: Rădescu (min 30), Balint (min 65), Coşereanu (63), Işfan (81), Rădescu 883), Hergheligiu (85 din 11m), Anghelina (90).
  • CS Mioveni (repriza 1): Croitoru – Ghiţă, Hreniuc, Beţa, Alexe – Raul Costin, Şerban – Rădescu, Hergheligiu, Coşereanu – Balint.
  • CS Mioveni (repriza 2): Croitoru (60 Sima) – Ghiţă (67 Alexe), Hreniuc (60 Traşcu), Beţa, Edi Stoica – Raul Costin (70 Constantin Şerban) , Anghelina – Işfan, Hergheligiu, Coşereanu (70 Rădescu) – Balint. Antrenor: Marius Stoica

Filmul golurilor

  • 1-0, min.30: Coşereanu driblează pe stânga, centrează în careu, de unde Rădescu marchează
  • 2-0, min 63: Herghelegiu pasează printre pentru Coşereanu, acesta scapă singur şi înscrie cu latul la colţul lung
  • 3-0, min 65: Herghelegiu pasează din nou printre, pentru Balint, atacantul scapă singur şi înscrie pe lângă portar
  • 3-1, min 71
  • 4-1, min 81: o nouă pasă a lui Herghelegiu printre , de data aceasta pentru Işfan, iar mijlocaşul înscrie din poziţie centrala
  • 5-1, min 83: Rădescu marchează direct din corner
  • 6-2, min 85: Herghelegiu înscrie şi el, din penalty, cu o scăriţă
    5 2, min 84
  • 7-2, min 90: Anghelina şutează de la 25m şi îl învinge pe portar, stabilind scorul final. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.