Luni, la Piteşti, Dacia – CSM Bucureşti

0

Handbal

Optimile Cupei României la handbal feminin vor pune faţă în faţă, pe CS Dacia Mioveni şi CSM Bucureşti. Meciul este programat luni, la ora 17.00 la Sala Sporturilor din Piteşti.
Adversara fetelor din Mioveni este campioană a României dar şi câştigătoare a Ligii Campionilor şi are în lot jucătoare de top ca Cristina Neagu, Linnea Torstensson, Andrea Lekic, Denisa Dedu, Crina Pintea, multe dintre ele componente ale loturilor naţionale. CS Dacia Mioveni 2012 aduce astfel, la Piteşti, în premieră pentru publicul argeşean, una dintre echipele de top ale handbalului feminin din România. Handbalistele din Mioveni vor juca împotriva ”Tigroaicelor”, care deţin în palmares mai multe trofee naţionale şi internaţionale: titlul naţional (4), Cupa României (4) şi Supercupa României (3), trofeul Ligii Campionilor EHF (2016), dar şi două medalii de bronz (obţinute în Final Four-ul Ligii Campionilor EHF din 2017, respectiv 2018). Clubul din Mioveni a pus deja în vânzare bilete la acest meci, la sediul din Bd Dacia, nr.3, zilnic în zilele lucrătoare între orele 9,00 şi 13,00, sâmbăta şi duminica între orele 9,00-13,00. Preţul unui bilet este de 10 lei. Biletele se vor vinde şi la Sala Sporturilor Trivale, în ziua meciului, până la ora de începere a partidei. Posesorii cardului de suporter au acces gratuit în sală. „Întâlnim un adversar de top. Este o lovitură de imagine pentru CS Dacia, să joace un meci oficial cu CSM Bucureşti. Vor veni cu lotul bun şi sperăm să le vedem în teren şi să ne măsurăm forţele cu toate vedetele lor”, spunea directorul Sportiv al Daciei, Constantin Ciobanu.
„Este o mare onoare să jucăm cu o astfel de echipă, câştigătoare a campionatului României dar şi a Ligii Campionilor. O să încercăm să organizăm acest eveniment la un nivel cât mai ridicat. Sperăm să fie sala arhiplină. Echipa va încerca să se ridice la nivelul adversarului şi sperăm să facem un meci bun”, a declarat preşedintele CA, Laurenţiu Tudora. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.