Numai norocul i-a salvat de la o nenorocire….

0

Sâmbătă, pe DN 73, pe tronsonul dintre Câm­pulung şi Valea Mare Pravăţ, s-a produs un eveniment rutier ce putea avea urmări deosebit de grave.
Conducătorul unui autocamion care avea direcţia de mers dinspre Câmpulung spre Valea Mare Pravăţ a semnalizat schimbarea direcţiei de mers, acesta vrând să vireze spre stânga.
Din spate se angajase în depăşire un turism al cărui conducător auto se pare că nu a văzut ce intenţie are şoferul camionului, sau nu a mai putut face nimic, acesta ajungând cu maşina între camion şi un stâlp de tensiune, prins ca într-o menghină, iar toţi cei cinci ocupanţi ai maşinii au fost răniţi.
Din fericire, rănile nu le-au pus viaţa în pericol. La faţa locului au intervenit pentru a-i scoate pe cei cinci tineri din maşină, pompierii din cadrul Detaşamentului de la Câmpulung, un echipaj SMURD, dar şi cadrele Biroului Rutier din municipiu, care au efectuat cercetarea la faţa locului. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. B.Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.