Şi-a răpit fosta concubină!

0

Un ialomiţean s-a ales cu o acuzaţie de deosebit de gravă după ce şi-a răpit fosta concubină de pe stradă, din Piteşti. Bărbatul a convins-o să urce în maşină şi a dus-o la Bucureşti acolo unde a fost blocat de poliţişti în trafic!
În cursul săptămânii trecute, Ion V., de 32 de ani din comuna Moldoveni, judeţul Ialomiţa, a aşteptat-o pe fosta lui concubină, o piteşteancă în vârstă de 36 de ani, pe stradă, dimineaţă la ora 7.00. Ştia că femeia urma să plece la serviciu. A urcat-o în maşină, pretextând că o va duce el până la locul de muncă însă, a pornit spre autostradă. La întreaga scenă a existat un martor, nimeni altul decât actualul concubin al piteştencei. Acesta a sunat-o de la multe ori pe femeie şi ea nu a răspuns. Bănuind ce ceva nu este în regulă, a sunat la 112 şi a povestit toul. La rândul lor, poliţiştii au apelat-o pe piteşteancă de mai multe ori însă, femeia tot nu a răspuns. Maşina a fost dată în urmărire, fiind depistată în trafic la Bucureşti. Când a fost blocat în trafic, Ion V. a fost nevoit să oprească. În maşină, alături de fosta concubină mai era un bărbat. Femeia le-a spus oamenilor legii că a fost răpită de la Piteşti. Luat pe sus, ialomiţeanul a fost dus la audieri, acolo unde a recunoscut că a lua-o cu forţa, că pe traseu ea a insistat să oprească maşina ca să coboare şi nu a lăsat-o. Intenţiona să o ducă acasă la el ca să o convingă să se împace, deşi erau despărţiţi de mai multe luni.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de lipsire de libertate. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au dispus împotriva lui măsura controlului judicar pentru 60 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.