Spectacol handbalistic la Piteşti

0

CS Dacia Mioveni a adus în premieră în Argeş pe campioana CSM Bucureşti

În meciul care a contat pentur optimile Cupei României la handbal feminin „tigroaicele” s-au impus la 20 de goluri diferenţă

Prinsă pe trei planuri competiţionale, CSM Bucureşti nu a avut emoţii ieri, în meciul contra Daciei Mioveni, într-o partidă ce a contat pentru optimile Cupei României la handbal feminin.
În faţa unei Săli a Sporturilor din Piteşti arhipline, tigroaicele din Bucureşti s-au impus cu 34-14 (7-14), la capătul unei partide dominate. De partea cealaltă, fetele din Mioveni pot considera partida ca pe un test util în vederea viitoarelor meciuri decisive, de la baraj dar şi în vederea promovării în Liga Florilor, acolo unde se doreşte a se ajunge din vară. CSM Bucureşti a venit la Piteşti cu toate vedetele din lot, unele intrând să joace, altele rămânând pe margine, cum a fost cazul şi Cristinei Neagu, cea mai bună handbalistă româncă, fiind întâmpinată cu mare dragoste la Piteşti, handbalista nemaiprididind cu autografele şi cu pozele cu fanii ei. Pentru CS Dacia Mioveni a fost sfârşit de drum în Cupa României, însă echipa pregătită de Daniel Gheorghe continuă parcursul în campionatul Diviziei A, acolo unde este pe primul loc al clasamentului.
CS Dacia Mioveni 2012
Andreea Stângă 1gol – 2 aruncări, Andreea Ciolponea, Andreea Dincu 2 goluri – 3 aruncări – o aruncare de la 7 m, Ioana Toader 1gol – o aruncare, Anca Onicaş 2 goluri -5 aruncări, Mihaela Constantin, Diana Constantinescu 1 gol – 3 aruncări, Ramona Dumitrache, Anisa Şerban, Norica Pîrvulescu 4goluri – 7 aruncări, Ioana Banciu 1 gol – o runcare – un gol din 7 m – o aruncare de la 7 m – un cartonaş galben, Iulya Taran 2 aruncări, Roxana Cârjan 2 goluri – 3 aruncări, Antonia Dalea, Ionica Munteanu, Elena Deaconu. Antrenor Daniel Gheorghe.
CSM Bucureşti
Mădălina Ion, Iulia Curea 1 gol – o aruncare, Linea Torstensson 4 goluri – 4 aruncări – un cartonaş galben – o eliminare, Dragana Cvijic 2 goluri – 2 aruncări, Gabriela Perianu 4 goluri – 4 aruncări, Andreea Klikovac 2 goluri – 2 aruncări – un cartonaş galben – o eliminare, Denisa Dedu, Elisabeth Omoregie 9 goluri – 9 aruncări – două goluri de la 7 m – două aruncări de la 7 m – o eliminare, Bianca Marin, Carmen Martin Berenguer 1 gol – o aruncare, Denisa Vîlcan 3 goluri – 3 aruncări, Ştefania Jipa 1 gol – o aruncare, Crina Pintea 3 goluri – 3 aruncări – o eliminare, Laura Moisă 3 goluri – 4 aruncări, Jelena Grubisic, Itana Grbic 1 gol – o aruncare. Antrenor Adrian Vasile.
„Suporterii au fost alături de noi!“
Conducerea clubului din Mioveni a organizat cum trebuie meciul de cupă cu CSM Bucureşti, care s-a desfăşurat luni la Sala Sporturilor din Piteşti.
La finalul jocului, directorul sportiv al grupării din Mioveni, Constantin Ciobanu a ţinut să mulţumească celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment important pentru judeţul nostru. „Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 le muţumeşte tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a partidei de luni seara cu CSM Bucureşti , Consiliulului Local, Primăriei oraşului Mioveni, SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Jandarmeriei, Poliţiei Locale, Serviciului de Ambulanţă, precum şi partenerilor noştri care s-au implicat – conducerea Sălii Sporturilor din Piteşti, reprezentanţilor mass-media şi, nu în ultimul rând, suporterilor care au fost alături de noi într-un număr foarte mare. De asemenea, dorim mult succes echipei CSM Bucureşti, atât în Cupa României, cât şi în campionat, dar mai ales în Liga Campionilor. Mulţumim staff-ului tehnic al echipei şi jucătoarelor pentru spectacolul sportiv oferit publicului argeşean”, a transmis după meci directorul sportiv al clubului din Mioveni, Constantin Ciobanu.
„Felicit fetele din Mioveni“
Antrenorul principal al CSM-Bucureşti, Adrian Vasile a lăudat la finalul partidei organizarea jocului şi intenţiile bune pe care conducerea clubului din Mioveni le au vis-a-vis de handbal. „Felicit fetele din Mioveni, care au avut un parcurs foarte bun în campionat până acum. Şansele sunt de partea lor să meargă la baraj şi să promoveze. Sper ca de la anul şi judeţul Argeş să aibă echipă în prima ligă a handbalului feminin. De asemenea, când aud că se construieşte şi o nouă sală la Mioveni, este o mare bucurie pentru mine, pentru că ştiu că în România suferim la capitolul infrastructură. Apoi şi cu o echipă bună şi cu o sală nouă, suporterii se pot bucura de spectacolul handbalistic oferit de jucătoare. Vă urez multă baftă şi felicit autorităţile locale pentru organizare şi pentru realizarea noii săli“, a spus antrenorul oaspetelor, Adrian Vasile.  S.M. Fotografii: www.mihainitoiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.