Şoferul a scăpat cu viaţă!

0

A intrat cu maşina sub TIR

O a doua şansă la viaţă a primit ieri Alexandru P., în vârstă de 38 de ani din Bucureşti. Bărbatul a fost victima unui accident cumplit, pe DN 7, la Morăreşti, acolo unde a intrat cu maşina sub un TIR. Atât de puternic a fost impactul, încât autoturismul a fost distrus complet ca prin miracol, şoferul, nu doar că a scăpat cu viaţă, ci are doar răni uşoare.
Ieri, Alexandru P., de 39 de ani, din Bucureşti conducea un Renault pe DN 7. Ajuns la Morăreşti, într-o curbă foarte periculoasă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. Din sensul opus venea un TIR condus regulamentar de Nicuşor D., de 49 de ani, din Piteşti.
Acesta din urmă, deşi a frânat, nu a putut să evite impactul. A izbit frontal Renault-ul care a intrat sub TIR. În urma impactului deosebit de violent autoturismul a fost distrus aproape complet. Când au văzut în ce hal arăta maşina, martorii au crezut că cel de la volan este mort. Alexandru P. a fost scos dintre fiare. Suferise multiple traumatisme. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea care trecea prin zonă a oprit, acordându-i primele îngrijiri. Ulterior, a fost preluat de un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Şoferul avea contuzii de coloană şi traumatism occipital. În urma investigaţiilor la care a fost spus, s-a stabilit că nu are fracturi sau alte leziuni grave. A rămas internat. M.Sandu Foto. C Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.