Accident din cauza unei depăşiri

0

Doi bărbaţi au fost răniţi în accident ieri, la Leordeni. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, a­vând traumatisme. Totul din cauza unei depăşiri neregula­men­tare. Conducă­to­rul vinovat se nu­mără printre victime.
Nicolae T., de 43 de ani, din comuna crângurile, judeţul Dâmboviţa, conducea ieri un Opel pe DN 7, mergând spre Găeşti. La Leordeni, pe DN 7, conducătorul auto s-a angajat într-o depăşire neregulamentară. Rula cu viteză pentru a putea reveni pe banda sa se mers, când o maşină Sandero care circula regulamentar, condusă fiind de Viorel C., de 60 de ani, din Topoloveni, a efectuat un viraj pentru a intrat pe un drum lateral. În urma impactului violent cele două maşini au ajuns în şanţ. Ambii conducători auto au fost răniţi. La faţa locului s-a deplasat două echipaje medicale unul SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cei doi răniţi fiind transportaţi la spital. Acuzau dureri toracice şi necesitau investigaţii amănunţite.
Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc accidentul. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.