Derby judeţean pe arena din Trivale!

0

Suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la stadion
FC Argeş – CS Mioveni, duminică, ora 13.30

Stadionul „Nicolae Dobrin“ va găzdui duminică, de la ora 13.30, cel mai aşteptat meci de către toată suflarea fotbalistică argeşeană. Arena din Trivale va fi gazda derby-ul judeţean dintre FC Argeş-CS Mioveni, partidă care face parte din runda cu numărul 23-a din Liga 2 Casa Pariurilor . Partida se anunţă foarte disputată, având în vedere ambiţiile şi orgoliile foarte mari existente în cele două tabere. FC Argeş va aborda această partidă de pe locul 4 al clasamentului, cu cele 34 de puncte, acumulate în 22 de etape, în timp ce echipa CS Mioveni ocupă locul 2, cu 37 de puncte, strânse în tot atâtea runde.
Ionuţ Badea, antrenorul lui FC Argeş este conştient de dificultatea jocului şi le cere elevilor săi să dea totul pe teren pentru a se impune: „Avem o strategie şi o gândire asupra a ceea ce se va întâmpla duminică. Nu este un meci oarecare pentru noi, este o partidă cu o încărcătură mentală, dar şi emoţională. Este un joc foarte important, în ideea în care orice rezultat de trei puncte ne clasează într-o zonă foarte bună pentru noi şi ne determină să gândim pozitiv obiectivul pe care-l avem de îndeplinit. Un rezultat negativ ne-ar zdruncina moralul pentru următoarele meciuri. Avem în minte victoria, ne gândim la cele trei puncte, iar dacă vom câştiga, acestea vor veni ca o consecinţă în urma unei lupte foarte dârze. Mioveniul este o echipă ce a arătat în prima etapă multe situaţii ofensive de joc, o formaţie schimbată faţă de campionatul trecut. Am văzut mule atacuri în valuri ale Mioveniului în jocul cu Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Pentru noi, acest lucru înseamnă ceva, dar strategia şi tot ceea ce vom face în această săptămână va fi doar pentru a obţine un rezultat pozitiv. Nu mă interesează rezultatele altor echipe, important este ceea ce vom face noi. Dacă vom câştiga puncte, putem face o evaluare a realizărilor noastre, nu ale altora“.
“Trebuie să fim atenţi“
        
Principalul alb-violeţilor a analizat punctele forte ale adversarului, dar şi punctele slabe. Badea a preferat să prezinte minusurile rivalei doar în faţa elevilor săi: „Orice echipă are fluctuaţii de formă şi de moment pe parcursul unui joc. Ceea ce pot spune despre Mioveni este că a arătat o forţă ofensivă destul de mare în ultimul meci, chiar dacă au pierdut cu 2-0. Au avut ocazii multe de a marca, jucătorii din atac sunt foarte periculoşi. Balint are forţă explozivă, Hergheligiu – îndemânare, coordonare bună, tehnică foarte bună, ţine mingea foarte bine, la fel de periculos este şi Coşereanu. Măzărache intră în repriza a doua, dar ştim cu toţii ce viteză de reacţie are. Sunt jucători ce pot schimba oricând soarta unui joc. Trebuie să fim atenţi la aceste lucruri şi să exploatăm cât de mult posibil situaţiile noastre favorabile“.
Probleme de lot
Antrenorul lui FC Argeş nu va putea conta pe toţi jucătorii în confruntarea de duminică, de la ora 13.30, cu CS Mioveni. Badea speră ca cei care vor fi trimişi pe teren să-i suplinească pe cei care sunt indisponibili: „Din păcate nu pot conta pe toţi jucătorii, dar sunt convins că cei care lipsesc vor fi înlocuiţi cu succes de alţii. Prepeliţă nu şi-a revenit după accidentare, mai sunt incerţi Nini Popescu şi Ionuţ Năstăsie, restul lotului e valid şi mă aştept ca jucătorii să fie foarte bine pregătiţi pentru acest meci“.
Badea vrea fanii aproape
Oficialul grupării din Trivale îşi doreşte ca derby-ul judeţean să se dispute cu stadionul plin. Badea le cere fanilor să vină în număr cât mai mare la stadion: „Vrem să obţinem un rezultat pozitiv, mă aştept la mulţi suporteri, este o zi de duminică, sper să fie în tribune cât mai mulţi fani care să vadă echipa alb-violetă exprimându-se pe teren propriu. Mă aştept să fie o motiovaţie în plus pentru jucători pentru a face un rezultat bun care să mulţumească pe toată lumea. Fac un apel către suporteri: vrem să-i avem la stadion şi să ne identificăm cu toate dorinţelor lor.
Fiind 1 martie, le aştept şi pe fanele noastre la partidă. Sperăm să le putem oferi o victorie.  M.D.