Și-a ucis soția și s-a sinucis!

0

Crimă la Popeşti
Tragedie la Popești vi-neri seara! O femeie în vârstă de 45 de ani a fost găsită într-o baltă de sânge de către fiul ei. Era moartă de ceva timp. Soțul victimei, un bărbat de 49 de ani era de negăsit. A devenit princi­pa­lul suspect, mai ales că în urmă cu trei săptămâni bărbatul își bătuse nevasta. Sâmbătă dimineață a fost găsit mort. Și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se într-o pădure din apropierea locuinței.
Mariana R. de 45 de ani și Petre R., de 49 de ani, zis Tite, erau căsătoriți de peste 25 de ani. Împreună aveau doi fii, unul de 24 de ani altul de 27 de ani. Locuiau cu fiul cel mare, mezinul fiind angajat la București. Petre R. lucra la o firmă de construcții din Pitești și era plecat de acasă mult timp. Soția lui îngrijea de animale și de casă. Oamenii spun că de aproximativ o săptămână se angajase și ea.
Acum trei săptămâni a bătut-o
În urmă cu trei săptămâni, între cei doi soți a izbucnit un scandal de proporţii. Bărbatul îşi bănuia soţia de infidelitate şi a bătut-o. Deşi femeia ar fi vrut să facă plângere la Poliţie împotriva lui, se spune că rudele au sfătuit-o să-l ierte. Poate dacă ar fi făcut-o, tragedia nu ar mai fi avut loc…Acum, apropiaţii regretă amarnic.
Înjunghiată în abdomen
Vineri seara, băiatul cel mare a venit de la serviciu în jurul orei 22.00. Şi-a găsit mama prăbuşită într-o baltă de sânge. Fusese înjunghiată de peste 4 ori în abdomen. Arma crimei lipsea! Tânărul a sunat la 112 iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi unul de poliţişti de la Secţia Rurală Buzoeşti. Victima era decedată de circa o oră, cel mult două ore. Nu se mai putea face nimic. „În ziua de 27 februarie polițiștii argeșeni au fost sesizaţi că într-o locuință de pe raza localității Popești a fost găsită o femeie de 45 de ani, decedată. În urma verificărilor a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș”, declara Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.
Sătenii au fost şocaţi
Vestea că Tite a omorât-o pe Mariana a ajuns repede în sat. Oamenii s-au strâns la poartă, în toiul nopţii. „Băiatul ăsta mereu era la Pitești. Lucra acolo. M-a sunat o vecină și mi-a zis să vin că a tăiat-o pe Mariana. Nu m-am dus acolo (n.r în casă) că nu mi-a dat Poliția voie. Nu am aflat nimic. Am stat la poartă, nu ne-a lăsat să intrăm. N-am dormit toată noaptea, că e nepota mea.”, zicea Turcu Ion, unchiul femeii ucise.
Soţul s-a sinucis după crimă
Încă din primul moment, principalul suspect a fost soţul femeii, acesta fiind fugit de acasă. Lăsase în casă portofelul cu acte şi bani dar şi telefonul mobil. „Având în vedere că din investigațiile efectuate a rezultat că între cei doi ar fi putut avea loc un conflict pe fondul geloziei, bărbatul care este soțul femeii a fost căutat de polițiști pe parcursul întregii nopți, iar în dimineața zilei de 28 februarie a fost identificat în pădurea din apropierea locuinței, spânzurat”, a mai precizat Florin Popa. După rigiditatea cadaverică, oamenii legii şi-au dat seama că bărbatul era mort de seara. Cel mai probabil s-a sinucis la scurt timp după comiterea crimei.
O familie liniştită
„Eu nu știu nimic, ce era în casa lor. Știu doar că a venit poliția noaptea și l-a căutat pe aici pe la mine. Erau oameni la locul lor cu copii mari, la 27 de ani. Dimineață l-a găsit spânzurat. Nu mă gândeam niciodată să facă așa ceva. Era un om la locul lui, avea serviciu. Și ea era la locul ei. Erau băieții la serviciu, ea avea vacă cu cai, cu animale, punea în grădină”, spunea o bătrână din sat. „Foarte bine erau, o familie care a realizat multe. A fost necazul, pupa-v-aş sufletul, o familie s-a distrus. Ce nădejde mai au copiii pe pământ? La noi nu s-a întâmplat aşa ceva în sat. A venit de la serviciu şi a omorât-o, a tăiat-o la burtă. El a plecat şi s-a spânzurat. Nimic nu s-a auzit (n.r în timpul scandalului). Doar am văzut acolo maşini multe de poliţie. Nu ştim că cică el a mai declarat mai înainte, după ce se-ntâmplase gelozia aia, că <unde-o-i prinde-o o omor>.”, a adăugat alta.M. Sandu Foto: C.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.