A plecat de la Pro Tv pentru a candida la primărie

0
1

Cunoscuta prezentatoare de televiziune, Elena Lasconi, a hotărât să părăsească trustul de presă Pro Tv după 25 de ani de activitate pentru a candida la funcţia de primar în Câmpulung Muscel. Vedeta are o casă la poalele Mateiaşului, îi place foarte mult zona şi susţine că vrea să schimbe ceva în oraşul care a adoptat-o şi îi este atât de drag!
„Astăzi mă despart de familia mea (și nu spun vorbe mari), de prietenii mei și mă încearcă un sentiment contradictoriu. Mă doare sufletul pentru că iubesc această meserie și îmi iubesc colegii enorm. Sunt însă emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oamenii și locul pe care îl iubesc, Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România.“, a scris Elena pe contul ei de Facebook.
Străzi în care lipsesc canalizarea, gazele şi asfaltul
Vedeta de televiziune a vorbit într-un interviu despre motivele care au determinat-o să facă acest pas: „Realitatea pe care o trăiesc şi o trăim. Atmosfera pe care o resimt în oraş, tot ce văd – sunt mulţi oameni faini şi de valoare în Câmpulung. Totodată, sunt prea multe lucruri învechite… Conductele au câteva zeci de ani, iar sistemul de canalizare e subdimensionat. Vă spuneam despre problema pe care am avut-o cu apa – sunt multe străzi unde nu s-a rezolvat. Şi de unde lipsesc şi canalizarea şi gazele şi asfaltul. În condiţiile în care există comune, în ţara asta, cu toate utilităţile şi chiar cu wifi gratuit. Iar blocurile fantomatice, neanvelopate sau cârpite, în condiţiile în care au rulat milioane şi milioane de euro de la Uniunea Europeană prin ţărişoara asta, exact pentru anvelopare.
Era nevoie doar de puţină voinţă pentru a le accesa. În Câmpulung nu s-a întâmplat. Mă uitam pe cifre, încercând să asimilez şi o dimensiune economică a municipiul şi am văzut că în urmă cu trei ani, spre exemplu, s-au luat zero euro, iar în 2017 până în 15.000 de euro de la Uniune… Ireal”, a spus fosta prezentatoare. Aceasta are o casă la Câmpulug, oraş pe care l-a îndrăgit foarte mult după ce în urmă cu aproximativ 14 ani a cumpărat imobilul pe care l-a renovat complet.
Elena Lasconi s-a născut pe 20 aprilie 1972, la Haţeg, S-a angajat la PROTV încă din 1995, fiind iniţial prezentator şi corespondent al postului de la Deva. A realizat sute de reportaje cu şi despre minerii din Valea Jiului. După mineriada din 1999 a ajuns la PRO TV Bucureşti, unde a fost prezentator la Ştirile PRO TV de dimineaţă şi prânz. După aceea a fost corespondent special şi de război.  M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.