Câmpulungul sub zodia dispariţiilor…

0
1

Două persoane de sex feminin au dispărut de pe raza municipiului Câmpulung în decurs de doar 10 zile. Cele două au plecat după ce au comunicat cu indivizi cunoscuţi pe facebook. Prima, o femeie de 38 de ani, este căutată inclusiv la Bucuresti, a doua este căutată în toată ţara pentru că nu se ştie exact în ce direcţie ar fi putut pleca.
Ambele femei au lăsat în urmă copiii, prima o fetiţă de 14 ani, a doua un bebeluş de 2 luni. Poliţia Argeş solicită ajutorul populaţiei pentru a le găsi pe cele două femei care au lăsat copiii în favoarea unor bărbaţi.
Şi-a lăsat fiica pentru un bărbat de pe facebook
De la mijlocul lunii februarie, de la Câmpulung a plecat o femeie spre Bucureşti, acolo unde spera să-şi găsească dragostea, femeia de 38 de ani plecând la un bărbat cunoscut pe facebook. De pe data de 19 februarie, familia femeii, adică mama acesteia şi fiica de 14 ani, nu au mai aflat mare lucru de femeie, aceasta a mai răspuns la telefon doar 4 sau 5 zile, apoi mama şi fiiica acesteia nu au mai aflat nimic.
Poliţiştii spuneau că în ziua de 19 februarie a.c., ENACHE ELENA-NICOLETA, de 38 de ani, a plecat voluntar de pe raza municipiului Câmpulung, fără a mai reveni la domiciliu. Semnalmentele femeii sunt înălţime 1,65 m, 50-55 kg, constituție astenică, faţa ovală, ochi albaştri, păr lung, vopsit roşcat.
Vestimentația la momentul plecării a fost geacă de culoare maro, pantaloni blug de culoare albastru, cizme negre cu toc de înălțime medie.
Cum familia Elenei nu a mai aflat nimic, aceasta a anunţat Poliţia. Oamenii legii au demarat cercetările sperând să o găsească pe Elena.
“Pe 4 martie face nepoata mea 14 ani, iar pe 5 martie este ziua Elenei, face 38 de ani. Noi am mai sunat la ea, dar a răspuns bărbatul ăla şi a zis să nu îl mai deranjăm că Elena e ca Elodia. Sperăm să o găsească teafără cât mai repede. Ce să mai credem noi despre situaţia asta? De asta am solicitat ajutor la Poliţie. Mă gândesc să nu fi trimis-o la produs peste hotare, nu ştiu.”, spune mama Elenei.
La 10 zile, altă dispărută…
La 10 zile, o altă dispariţie a fost anunţată la Poliţia Câmpulung. O minoră de 17 ani care se afla în sistemul DGASPC Argeş, în Centrul Maternal, a plecat de la centru pentru un bărbat cunoscut pe facebook…
Poliţia Argeş a solicitat sprijinul populaţiei, la fel ca şi în cazul Elenei, pentru a o găsi pe Maria Emilia.
“În seara zilei de 29 februarie a.c., ZINOVE MARIA-EMILIA, de 17 de ani, cu domiciliul în municipiul Focșani, județul Vrancea, a plecat voluntar de la centrul de servicii comunitare de pe raza municipiului Câmpulung, unde era instituționalizată, fără a mai reveni. Semnalmente: 1,65 m înălțime, greutate 55 kg, corpolență atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru drept lung până peste umeri, iar ca semn particular aceasta are piercing în partea stângă a buzei superioare. Vestimentația la momentul plecării: costum blugi de culoare bleumarin, format din pantalon și geacă, papuci de casă din imitație de piele, de culoare maro, având atașat în partea inferioară material textil de aceeași culoare”, au transmis poliţiştii argeşeni.
Maria Emilia are un copilaş de doar 2 luni, aceasta a fost instituţionalizată la un centru din Câmpulung, unde urma să-şi crească pruncul, numai că tinerei numai de copil nu ­­i-a ars, aceasta a zbughit-o din centru cum a prins ocazia. Fata a plecat mai întâi de la un centru de la Piteşti, apoi mutată la Câmpulung a fugit în urmă cu 2 sau 3 săptămâni cu un bărbat cunoscut pe facebook. Adusă la centru, fata nu a mai stat prea mult, a fugit din nou acum, fiind căutată de poliţişti pentru că nu se ştie exact cu cine a plecat, unde ar fi putut ajunge şi dacă este sau nu în siguranţă.
Persoanele care pot da relaţii despre cele două persoane, Elena şi Maria, sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu
Poliția Municipiului Câmpulung, telefon 0248 512 100. B.Radu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.