„Frozen, Regatul Îngheţat“

0



Pe interpretul Johnny Bădulescu, din Mioveni, îl veţi putea vedea în spectacolul „Frozen, Regatul Îngheţat“, unde interpretează rolul prinţului Hans. Acesta se va juca în premieră, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Piteşti, vineri, 13 martie, la ora 19.00. Este vorba despre un spectacol de excepţie live, cu personaje îndrăgite şi cunoscute, atât de cei mici cât şi de adulţi.


Veţi vedea un show grandios, un spectacol muzical în limba română, cu dansuri şi momente de balet unice, costume şi decoruri de basm, care vă va purta într-o lume de vis alături de îndrăgitele personaje, Prinţesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff, Olaf etc. Veţi avea parte de multă magie, cu decoruri de basm, proiecţii 3D, va fi cântec şi dans.
Premieră pentru teatrul românesc
În rolurile principale îi veţi putea vedea pe: Emil Mitrache (Americanul), Ana Maria Caliţa, Adi Câmpurean, Johnny Bădulescu, Alexa Vangu (Lexa), Ioana Lucia Berechet, Adina Răducan, Doru Ben, Bogdan Acatrinei, Florea Bogdan, Adi Dima, Andreea Enciu, Andrea Dumitrescu, Marina Flueraşu, Ionela Andreea Buzatu, Daniel Biţescu, alături de trupa de balet „Dance-World“ etc. Pentru decoruri a fost folosită tehnica de proiecţie high-tech 3D virtual reality background, combinată cu efecte de lumină şi cu elemente de mobilier real, care reprezintă o premieră pentru un spectacol de teatru românesc. Biletele costă 60 lei şi 40 lei şi s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti. Regia spectacolului este semnată de Bogdan Caragea, muzica fiind compusă de Nicolae Caragea, din Republica Moldova, iar scenariul aparţine scriitoarei Zully Mustafa. Coregrafia poartă semnătura Alinei Cimpoieru. A.Roşu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.