„Pe o pânză de păianjen“

0



Piteştenii vor avea ocazia să îi vadă pe Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Andi Vasluianu şi Diana Roman, la Piteşti, în piesa de teatru „Pe o pânză de păianjen“. Aceasta se va juca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Piteşti, miercuri, 25 martie, la ora 19.00.


Întreaga echipă a celebrului spectacol „All inclusive“, respectiv actori, regizor, producător, dramaturg participă la această producţie teatrală de excepţie. Andu îşi anunţă soţia că a doua zi va pleca definitiv să locuiască la mânăstire. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soţia acestuia, începe războiul şi se hotărăşte să plece ea prima.
Piesă cu final neaşteptat
Sunt convocaţi prietenii fiecăruia, iar surprizele se ţin lanţ. Este o poveste intensă care aduce în sală hohote de râs, în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt. Protagoniştii acestui spectacol, realizează o excepţională performanţă artistică, purtând publicul, cu talent şi rafinament, printr-un carusel plin de emoţii, iar finalul va fi unul neaşteptat. Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor Piteşti, preţul unui fiind de 100 de lei şi 80 de lei, în funcţie de locul ales în sala de spectacol.  A.Roşu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.