A murit subit, la 19 ani!

0

Tragedie într-o familie din Muscel. O tânără de 19 ani a decedat după ce ar fi consumat un ener­gi­zant, se vorbește prin comuna Aninoasa. O ambulanță a dus-o de urgență pe fată la CPU, dar nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Melania Prundaru avea 19 ani. Fata era ab­sol­ventă a Colegiului Național Dinicu Goles­cu din Câmpulung.
Duminică, de Ziua Femeii, în comuna Aninoasa, primarul Ștefan Benonie organizase manifestări dedicate doamnelor și domnișoarelor din comună şi nu numai. La petrecerea dedicată doamnelor ar fi trebuit să ajungă şi Melania, împreună cu mama ei. „La noi în comuna a fost sărbătoare. Au venit femeile, fetele, a fost spectacol, a fost frumos. Nu am sesizat că ele nu au venit. Seara, după ce s-a terminat totul, mi-a spus un coleg că s-a întâmplat necazul ăsta. Nu ştia nici el exact cum a fost, apoi am aflat de pe la oamenii din vecini ca ea ar fi băut un energizant. Nu stiu realitatea, nu stiu nici dacă fata l-a cumpărat din sat sau de unde îl avea. Cert este că i s-a făcut rău şi s-a dus. Ea locuia cu mama ei, părinții sunt despărțiți. O să mă implic să o ajut pe mama Melaniei“, a precizat primarul Ștefan Benonie.
Locuia cu mama
Oamenii din sat sunt șocați! Despre tragedia petrecută au aflat repede cei din Aninoasa. Oamenii spun că așa tragedie nu poate fi tradusă în cuvinte. „O cunoaștem pe Melania. Era fată cuminte. Trăia cu mama ei aici, în casa asta, nu aveau prea mulţi bani, dar erau amândouă foarte bine educate. Părinții s-au despărțit, ea stătea cu mama ei. Îmi pare rau de săraca fată, dar ce să mai facem. Am înţeles că a băut un energizant. O fi fost vechi, sau cine ştie ce o fi fost. Din energizant nu mori aşa. Am mai băut şi eu, şi câte două odată, din alea mari, nu am pățit nimic, la ea… Uite ce necaz“, spune un bărbat din comuna.
Medicii nu au putut să o salveze
„ O fi fost vechi. Ăștia pe la noi cumpără de pe la oraș fel de fel de porcării, iar noi, proștii, le luăm de bune, aşa e problema. Nu doar la Aninoasa se întâmplă aşa ceva, pe la toate comunele e aceeași situație. Patronii ăștia ne vând porcărie doar ca să facă profit, iar noi să mâncăm toate mizeriile. Dacă o fi fost și ea sensibilă, asta s-a întâmplat. Eu am auzit că duminică a băut porcăria aia, apoi imediat cică a luat-o durerea de cap şi vomă abundentă. Nu ştiu cât a stat până a chemat ajutoare de la 112, că am înţeles de la o babă de stă lângă ele că a venit salvarea în vreo 15 minute, nu mai mult. Era doamna doctor Stănciulescu, a încercat ea să o trezească, dar cică era vineție, nu a putut să o trezească. Au plecat cu ea la spital, acolo era alta doamnă doctor, tot bună, Prunoiu parcă. Au încercat ele să o ajute, dar era deja moartă. Asta i-a fost soarta. Dumnezeu să o ierte!“, spune un bărbat din comună.
Necropsia va stabili cauza morţii
Nu a mai putut fi salvată de medici… Ambulanța cu medic a ajuns la casa Melaniei rapid. Medicul de pe echipajul medical nu a putut să o readucă la viață, fata era în stop cardiorespirator. Echipajul a luat-o pe tânără și a dus-o la spitalul din Câmpulung. Aici s-a mai încercat resuscitarea fetei, însă fără rezultat, era decedată. Acest caz a intrat și în atenția criminaliştilor câmpulungeni. Aceștia au deschis o anchetă, urmând să stabilească ce a dus la decesul tinerei. Aceasta, după cum au precizat rudele, nu era cunoscută cu ­afecțiuni medicale, nu suferise intervenții chirurgicale sau alte probleme medicale care să îi provoace decesul. Trupul neînsuflețit al Melaniei a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung, urmând să i se facă necropsia și să se stabilească cu exactitate cauza reală a decesului.
Fratele a anunţat decesul
După deces, fratele fetei a postat pe contul de Facebook un mesaj emoţionant prin care anunţa tragedia. „Ne-ai lăsat cu o durere imensă în suflete, ce nu vom putea trece peste ea niciodată. Ai fost o fata atât de bună…nu îmi pot închipui de ce s-a întâmplat asta..de ce ție.. nu ai făcut nimănui niciun rău..abia așteptam să ne întâlnim, așteptam ziua aceea.. ne-ai lăsat cu sufletele îndurerate.
Drum lin, nu te vom uita niciodată..vei rămâne mereu cel mai bun om din viața mea şi cea mai bună soră.
Nu te voi uita niciodată, s-a întâmplat mult prea repede, încă cred că e un vis.
Te iubesc necondiționat și vei rămâne îngerul care mă va veghea mereu”, a scris Antonio. Bogdan Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.