Avea creierul inundat!

0

Duminică, chiar de Ziua Femeii, în comuna musceleană Aninoasa, o tânără de 19 ani şi-a găsit sfârşitul, asta după ce ar fi consumat un energizant. Melania Prunoiu avea 19 ani. Fata era absolventă a Colegiului Național Dinicu Golescu din Câmpulung.
Duminică, tânăra ar fi băut un energizant, după care i s-a făcut rău, a avut stări de vomă, dureri puternice de cap, motiv pentru care familia Melaniei a sunat la 112 să ceară ajutor medical specializat. Ambulanța cu medic a ajuns la casa Melaniei rapid. Medicul nu a putut să o readucă la viață, fată era în stop cardiorespirator. Echipajul a luat-o pe tânără și a dus-o la spitalul din Câmpulung. Aici s-a mai încercat resuscitarea fetei, însă fără rezultat, era decedată.
Autopsia făcută marţi
Cazul a intrat și în a-tenția criminaliştilor câmpulungeni. Aceștia au deschis o anchetă, urmând să stabilească ce a condus la decesul tinerei. Aceasta , așa cum au precizat rudele, nu era cunoscută cu a- fecțiuni medicale, nu suferise intervenții chirurgicale sau alte probleme medicale care să îi provoace decesul. Trupul neînsuflețit al Melaniei a fost transferat la Laboratorul de Tanatologie de la Câmpulung şi marţi i s-a făcut necropsia.
Au fost prelevate probe
A fost efectuată necropsia tinerei, iar legistul a constatat că decesul a survenit ca urmare a unui atac vascular cerebral hemoragic acut. Tânăra avea trunchiul cerebral central inundat cu sânge, la fel şi cei doi lobi cranieni, practic, întreg creierul fiind inudat, ceea ce este foarte rar la tineri. Pentru a se stabili dacă acest atac vascular a avut cauză consumul acelui energizant despre care se vorbeşte prin comuna Aninoasa, au fost ridicate şi probe de ţesuturi şi lichide, în vederea efectuării de analize de laborator. Tânăra nu avea lovituri de niciun fel, fiind astfel exclusă moartea violentă. Nu suferea nici de alte afecţiuni, medicul legist constatând că avea toate organele perfect sănătoase. De asemenea, anchetatorii au ridicat probe, atât la UPU din cadrul Spitalului Câmpulung de când a ajuns Melania Prunoiu, cât şi de către medicul legist şi poliţistul care efectuează cercetarea, urmând să se stabilească ce anume a condus la decesul Melaniei Prunoiu. B. Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.