În zece ani a stat doar două luni liber!

0

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a petrecut în închisoare ultimii zece ani. În tot acest timp a avut aproximativ două luni de libertate. Bărbatul nici nu iese bine, că se întoarce în celulă. Ieri a fost, din nou, arestat preventiv.
Poliţiştii Secţiei Rurale Domneşti au stabilit că doi bărbaţi din comuna Muşăteşti sunt autorii unui furt dintr-o gospodărie. Cristian A., de 56 de ani şi Marian B., de 37 de ani, ambii din comuna amintită, au intrat pe proprietatea a două bătrâne, mamă şi fiică. Cele două locuiesc în altă parte iar hoţii au profitat. Bărbaţii au plecat cu un aragaz, o butelie şi mai multe scule. Când autorii au fost prinşi, oamenii legii au mai putut recupera doar aragazul care, nu fusese vândut, fiind defect. Astfel, cea mai mare parte din prejudiciul de 1.000 de lei nu a putut fi recuperat. Oamenii legii au luat împotriva lui Cristian B. măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. Bărbatul era eliberat recent din penitenciar. Şi complicele lui este recidivist, fiind condamnat pentru comiterea mai multor furturi, acesta fiind plasat sub control judiciar.
Mandat de arestare preventivă
Pentru oamenii legii, Cristian B. este un caz aparte. În urmă cu zece ani,acesta a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru tentativă de omor. A ispăşit 9 ani şi a fost eliberat condiţionat. La scurt timp după ce s-a văzut liber a comis un furt, fiind prins şi încarcerat. A fost condamnat din nou şi a fost nevoit să execute un an din noua pedeapsă. În urmă cu o lună s-a eliberat şi a comis furtul din gospodărie. Oamenii legii bănuiesc că nu este singurul, de aceea au extins cercetările. Ieri, Cristian B. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi a emis pe numele acestuia un mandat de 30 de zile. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.