Le-a primit în casă şi i-au furat banii!

2
1

Incredibil de câtă naivitate a dat dovadă un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Dragoslavele. Acesta a fost tras pe sfoară de două femei şi a rămas fără suma de 800 de lei.
Un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Dragoslavele s-a dus marţi la Braşov. În autogară bărbatul a întâlnit două femei, Ana Maria R., de 29 de ani din localitatea Feldioara şi Lidia Ionela A., de 37 ani, din comuna Teliu, ambele din judeţul Braşov. Cele două l-au abordat, pretextând că strâng bani pentru un caz umanitar. Au intrat în vorbă și au aflat că bărbatul nu are bani la el dar este din comuna Dragoslavele. Au schimbat tactica şi pretextând că îşi doresc de mult să meargă în comuna amintită, ştiind că este foarte frumoasă, s-au oferit să-l ducă acasă pentru a vizita împrejurimile. Au chemat un amic cu maşina şi au pornit către locuinţa argeşeanului.
Au sustras 800 de euro
Ajuns acasă cu noile sale prietene, bărbatul care locuia singur, le-a ospătat şi le-a tratat ca pe două prietene. Cele două au observat unde ţine bărbatul banii şi, profitând de neatenţia lui, i-au furat 800 de euro. După plecarea lor, omul a observat lipsa banilor şi a sunat la 112. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au reuşit să le identifice miercuri pe cele două cu ajutorul poliţiştilor braşoveni. Erau cunoscute cu astfel de practici în Gara Braşov. Acolo pretind că fac parte dintr-o organizaţie non-profit şi cer bani pentru cazuri umanitare care în realitate nu există. Imediat după ce au fost prinse, hoaţele au restituit banii păgubaşului. Pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere corespunzătoare. M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

2 COMENTARII

  1. incredibil este altceva, desi erau cunoscute de catre autoritati, stiind cu ce se ocupa, nu au luat nici o masura, curios este daca si acum vor fi retinute sau doar amendate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.