Bătrâna striga din casă după ajutor

0

La 83 de ani, o bătrână a fost salvată de la o moarte sigură. Elena D. din Câmpulung locuieşte singură într-un apartament de la parterul unui bloc din cartierul Vişoi. Bătrâna este suferindă însă, cu toate astea, se gospodăreşte singură. Sâmbătă, la 112 a sunat o persoană din bloc care a cerut ajutor specializat pentru că vecina strigă după ajutor din casă şi nu poate nimeni să intre în apartamentul acesteia.
La locul indicat, pe strada Căpitan Becleanu, au plecat un echipaj SMURD şi o autospecială a Detaşamentului de Pompieri Câmpulung.
Pompierii au spart uşa apartamentului acesteia. „Era căzută. Avea dureri mari. O să o ducem la CPU pentru a i se acorda îngrijirile medicale ce se impun”, a precizat un cadru SMURD.
„Eu îi luam pensia. Am sunat la ea, dar nu a răspuns. Am tot dat pe aici, dar nu am gândit că săraca ar fi căzută. Ştiu că are o soră pe la Mehedinţi. Aici nu are pe nimeni”, spune o vecină. Doamna Elena D. a fost transportată la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung, unde a fost internată. Bătrâna va sta câteva zile la unitatea medicală. B.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.