Cele mai bune activități anti-plictiseală la plajă

0



„A venit vacanța cu trenul din Franța” spune o vorbă din popor, iar luna august este cea care ne trimite pe cei mai mulți dintre noi în concediu… la mare, pe plajă, cu soare puternic, cu apă care te răcorește, cu libertate, cu distracție, cu prieteni. Ce poate egala asta? O distracție bună, pe care să o ții minte tot anul…


Fie ca mergi pe litoralul Mării Negre sau alegi litoralul unei țări din străinătate, pe plajă, viața este altfel. Este relaxantă, dar câteodată și plictisitoare. Marea îți oferă acel tip de repaus de care poți profita puțin, dar în doze concentrate. De aceea, în rândurile care urmează vă vom recomanda câteva activități pentru a te bucura din plin pe plaja unei mări sau a unui ocean.

Citește o carte

Timpul petrecut la plajă este un moment ideal pentru a te pune la curent cu ultimele noutăți în materie de beletristica, sau, de ce nu de marketing, economie, science-fiction sau dezvoltare personală. Cititul este cea mai bună metodă de a cultiva o minte liberă, dar se pare că nu destulă lumea o practică. Nu te pune în rând cu acele persoane, în puținul timp pe care ți-l petreci în vacanta, profită, ia și o carte sau chiar mai multe cu tine în bagaj.

Joacă-te jocuri de noroc

Dacă ești o persoană care iubește adrenalina cazinourilor, poți lua cu tine această pasiune chiar și în vacanță. Învârte rolele jocurilor tale preferate, de oriunde ai fi, chiar și de sub soarele arzător sau de pe șezlong. Nu te-ai jucat niciodată online? Încearcă pe NetBet, la ei poți găsi toate jocurile tale preferate din sălile de joc tradiționale și multe altele.

Completează integrame

Dezlegarea de cuvinte încrucișate are un rol fundamental în antrenarea și menținerea memoriei şi inteligenței sclipitoare la orice vârstă, iar plaja este locul perfect pentru a te dedica acestei activități. Există chiar și un studiu care afirmă că antrenarea permanentă a minții, de la vârste fragede, până la bătrânețe, cu ajutorul cuvintelor încrucișate, poate proteja centrul memoriei din creier și preveni apariția unor boli precum Alzheimer.

Dedică-te jocurilor de plajă

Te poți juca volei, fotbal, badminton sau altfel de jocuri care cer mișcare multă, întinderi sau sărituri sau te poți distra cu înălțarea unui zmeu și menținerea acestuia în aer. Nu este ușor, deci ar putea intra tot în categoria sporturilor de plajă. Trebuie să alergi, să faci mișcări rapide și vigilente, astfel soarele te poate atinge din toate părțile. Aceste jocuri, care necesita mișcare și îți expun corpul la soare în diferite poziţii, permit bronzarea cât mai frumoasă şi mai egală. De asemenea nisipul va reflectă razele solare în mod uniform, iar tu te vei putea bucura de un bronz plăcut.