Riscă maximum 7 ani de închisoare

0

Trei bărbați certați cu legea riscă să ajungă la închisoare pentru o perioadă cuprinsă între 2 ani și 7 ani după ce au spart un magazin. Indivizii au sustras o sumă mare de bani, coniac și țigări. Polițiștii Secției Rurale Drăganu au încheiat cercetările și au înaintat dosarul către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată.
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tentativă de furt calificat și furt calificat. Din cercetări s-a stabilit faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie, frații Daniel Dumitru M. și Iulian Marius M. 23 de ani, respectiv 29 de ani, ambii din municipiul Reșița și Ionuț Adrian M. de 23 de ani, din Râmnicu Vâlcea, s-au dus cu o mașină de la Vâlcea, în comuna Cuca. Au mers la un magazin alimentar și au tăiat grilajele și un lacăt, forțând intrarea. Ajunși în unitate, au furat două sticle de coniac, 150 de pachete de țigări, suma de 4.000 de lei și 500 de euro. De acolo s-au dus într-o curte și au încercat să intre într-o locuință printr-un geam rabatat. Nu au reușit! Proprietarul a auzit zgomote și a fugit, iar hoții au dispărut. Oamenii legii au reușit să identifice mașina celor trei și astfel suspecții au fost prinși.
Pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, acesta fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă pedepse cu închisoarea de la 2 la 7 ani! M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.