Fără bilete de tratament balnear pentru pensionari!

0

Activitatea de eliberare a biletelor de tratament balnear este suspendată pe pe­rioada stării de urgență. Data reluării activității va fi comunicată ulterior.
Casa Județeană de Pensii Argeș a anunțat că s-a suspendat Contractul de prestări servicii încheiat între Casa Națională de Pensii Publice și Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a capacită­ții de Muncă “TBRCM” pe perioada stării de urgență din România, în toate cele 13 sucursale.
Biletele deja eliberate se anulează iar banii se restituie
Măsura a fost luată având în vedere intrarea în vigoare a Hotărârii nr.9/14.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență pentru instituirea unor măsuri pentru evitarea raspândirii COVID -19 (coronavirus), prin care au fost aprobate recomandările “Grupului de analiză” ce vizează și “restricționarea activităților culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment care presupun participarea a peste 50 de persoane, realizate în spații inchise, inclusiv cele realizate în săli de tratament balnear, săli de fitness, saloane de SPA-uri, de cosmetică, săli de jocuri de noroc și cazinouri” și Starea de Urgență decretată de autoritățile române, Biletele care au fost eliberate vor fi anulate, urmând ca persoanele cărora li s-a eliberat bilet de tratament balnear pentru seria 3 (plecare în 20, 21, 22, 23.03.2020 ) să solicite restituirea integrala a contribuției. Aceste persoane vor putea beneficia de un nou bilet de tratament balnear în anul curent dacă vor depune o nouă cerere și vor solicita o altă perioadă.
Noile cereri pentru acordarea biletelor de tratament balnear se vor de­pu­ne pe e-mail sau prin poștă. Datele de contact ale instituției se găsesc pe site-ul www. cjparges.ro, secțiunea “contact”. I.Ivănoiu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.