Rănită grav pe trotuar

0
1

Grav accident rutier ieri pe DN 7, în comuna Morăreşti. O femeie a fost victima unui accident mai puţin obişnuit. Singura ei vină a fost aceea că se afla la locul nepotrivit. Două maşini s-au lovit, una dintre acestea a fost proiectată în afara şoselei, făcând-o una cu pământul pe femeia care era pe acostament. În urma izbiturii violente, femeia a ajuns în stare critică la spital, fiind lovită rău la cap.
Ieri după-amiază, Marian I. de 45 de ani din comuna Ștefan Cel Mare se afla la volanul unui TIR cu semiremorcă, pe DN 7. Bărbatul ajunsese la Morăreşti şi, spun poliţiştii, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un Range Rover care circula în faţa sa, la volanul căruia era Mihaela L., de 45 de ani, din Piteşti. Din cercetări reiese că şoferiţa ar fi intenţionat să vireze la stânga dar s-a răzgândit, continuându-şi drumul. Din cauză că nu a păstrat distanţa regulamentară în timpul mersului faţă de Range Rover, şoferul de TIR a fost luat prin surprindere de manevră şi a izbit cu putere autovehiculul din faţă, proiectându-l în afara şoselei. Maria B., de 67 de ani din comuna Cuca, se afla pe trotuar în momentul când Range Rover-ul a fost izbit, fiind acroşată şi făcută una cu pământul. Imediat după impact s-a crezut că femeie este moartă. La sosirea echipajelor medicale s-a constatat că are puls. A fost transportată în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Pacienta are traumatism cranio cerebral major. M.Sandu

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.