Debut cu victorie!

0

Deşi este pauză com­petiţionlă totală în ceea ce priveşte fotbalul, fără campionat în desfăşurare, fără antrenamente şi ami­caluri, încercăm să menţi­nem vie memoria microbiş­tilor argeşeni, în ceea ce priveşte actuala desfăşurare a campionatului Ligii a II-a, un campionat în care, la întreruperea lui acum două săptămâni, CS Mioveni se afla pe locul 2 iar FC Argeş pe poziţia a 4-a. Şi începem cu o retrospectivă a meciurilor disputate de CS Mioveni, 23 de partide în urma cărora a acumulat 39 de puncte, fiind pe locul second în clasament.
În etapa 1, CS Mioveni a obţinut un succes important, învingând cu 1-0, în deplasare pe ASU Poli Timişoara. Unicul gol al partidei a fost marcat de Hergheligiu, în minutul 59. A fost de fapt un EUROGOL, o execuţie de senzaţie, un şut de la 16m, puţin lateral stânga, direct în vinclu de la colţul lung, portarul gazdelor rămânând fără reacţie. Elevii lui Marius Stoica au făcut o partidă bună, în care au ratat câteva ocazii bune, în timp ce gazdele au contat în atac doar pe finalul partidei. Jocul de la Timişoara a avut şi doi eliminaţi, unul de la gazde – Mera (min 63 pentru două cartonaşe galbene, obţinute în urma unor faulturi) şi unul de la argeşeni – Albăstroiu (min 65 pentru două galbene primite după faulturi).
ASU Poli Timişoara – CS Mioveni 0-1 (0-0)
A marcat: Hergheligiu (59)
– ASU: Murariu – Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – Bogdan Vasile (27 Schieb, 79 Lupu), Dros – Trip (59 Piţigoi), Ignea, Manea – Axente. Antrenor: Cosmin Petruescu
– Mioveni: Croitoru – Albăstroiu, Celea, Beţa, Burnea – Boboc, Raul Costin (81 Anghelina) – Hergheligiu (73 Alexe), Işfan, Măzărache (55 Coşereanu) – Balint. Antrenor: Marius Stoica
Eliminaţi: Mera (63) / Albăstroiu (65)
“A fost un meci strâns în care am reuşit o execuţie frumoasă, un şut de la marginea careului în vinclu. Am fost încrezători înainte de acest meci, nu numai în partida aceea, ci şi pentru restul sezonului”, Andrei Hergheligiu. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.