Actor mort la 26 de ani!

1

Veste cutremurătoare ieri, pentru angajaţii Teatrului „Alexandru Davila” Piteşti! A murit actorul Andrei Nedelea, la vârsta de 26 de ani. Tânărul era colaborator cu instituţia de cultură amintită şi a urcat de multe ori pe scenă pentru spectatorii piteşteni.
Andrei Nedelea era internat la Spitalul Fundeni din București pentru un transplant de rinichi. A fost supus mai multor intervenţii chirurgicale și au intervenit complicații. La începutul acestui an, tânărul a suferit un transplant de rinichi în urma căruia a intervenit o complicaţie pulmonară.
A fost intubat și avea nevoie urgentă de donatori de sânge. Prietenii săi au făcut numeroase apeluri către donatori în speranţa că Andrei va putea fi salvat. Ieri, vestea tragică a fost dată de o prietenă care postase recent un apel pentru donatori: „Nu am cuvinte… uitați mesajul de mai jos (n.r se referă la apelul umanitar), să ne uităm spre cer și să îi zâmbim. De acum avem un înger…”, a scris aceasta. Pe scena Teatrului „Alexandru Davila”, Andrei Nedeela a jucat în piesele : Jurnalul unui nebun, Migraaaanți, Nevestele vesele, Romanțioșii, Experimentul P., Fania. M.Sandu

1 COMENTARIU

  1. Așa că nu va bazați pe transplanturi.pastrati va organismul cu organele sănătoase prin comportamentul de zi cu zi căci nu în transplant e salvarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.