FC Argeş şi CS Mioveni joacă şi restul etapelor

0



”Grupul de Lucru” creat de Federaţia Română de Fotbal pentru a fi dedicat situaţiei competiţionale din România în contextul pandemiei COVID-19 a luat o singură decizie certă după primele două şedinţe, desfăşurate pe 18 martie, respectiv 19 martie. Fotbalul din România nu va fi reluat mai devreme de 16 mai. Reprezentanţii acestui grup încearcă acum stabilirea unor variante în care campionatele ar putea continua.


La momentul actual, cu stare de urgenţă declarată în România până la mijlocul lunii aprilie, ”Grupul de Lucru” ia în calcul o singură variantă pentru competiţiile din România, fie că vorbim de Liga 3, Liga 2 sau Liga 1. E vorba despre continuarea campionatelor exact în formatul actual, fiindcă prelungirea de către UEFA a termenului limită pentru încheierea sezonului va permite acest lucru. Sezoanele se vor întinde inclusiv în luna iunie, unde este cazul.
Din Liga 2 mai sunt de disputat 14 etape din retur, în aceeaşi situaţie regăsindu-se şi campionatul Liga 3.
”În urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că termenul cel mai apropiat pentru reluarea competiţiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 mai 2020, dacă situaţia privind epidemia COVID-19 se va îmbunătăţi în jurul acestei date”, a sunat prima concluzie a Grupului de Lucru al FRF după şedinţa din 18 martie. După cea efectuată în 19 martie nu s-a mai comunicat nicio noutate. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.