„Nu concep viitorul fără fotbal!”

0
1



Jucătorii galben-verzi se pregătesc în această perioadă de acasă, aşa cum impun regulile transmise de autorităţi. Pentru toată lumea este însă o perioadă grea, aceste zileîn caresunt restricţii de a ieşi din casă, în contextul pandemiei de coronavirus la nivel mondial şi la nivelul ţării noastre.


Andrei Hergheligiu, golgeterul lui CS Mioveni, cu 7 reuşite în 23 de meciuri, s-a retras în această perioadă acasă, la Iaşi, cu familia, unde stă izolat, după cum se recomandă. Atacantul argeşenilor a împlinit acum 3 zile 28 de ani şi este nerăbdător ca lucrurile să revină la normal, însă până atunci se pregăteşte, aşa cum poate, în casă, urmând un program de antrenament.
Andrei, ce faci în perioada asta? Cum îţi petreci timpul?
– Sunt la Iaşi, acasă. Stă toată ziua în casă, de când s-a decretat starea de urgenţă. Rspectăm ceea ce ne transmit autorităţile. Nu avem ce face… Aşteptăm să treacă nebunia asta, dacă va trece…
Păi ar trebui să luăm în calcul şi un viitor fără fotbal?
– Nu! Eu nu concep viitorul, fără fotbal! Se termină şi pandemia asta. O mai fi o lună, două… dar sperăm că se termină. Cred că pest o lună lucrurile vor intra pe făgaş normal, dacă respectă toată lumea ce avem de făcut, dacă nu ieşim la grătare… dacă nu, stăm în casă până de Crăciun….
Nu ne convine să stăm în casă şi să jonglăm cu hîrtia igienică
Cum crezi că se va relua campionatul…. în ce variantă? S-au vehiculat mai multe variante, fie cu play-off, cu câte un singur meci…
– Nu m-am gândt acum, în perioada asta la partea a doua a campionatului, la ceea ce a mai rămas de jucat din actualul campionat. Vom vedea ce decizie se va lua… nu pot spune acum cum ar fi ai bine, cu ce variantă… Aşeptăm deocamdată să reluăm antrenamentele, meciurile, pentru că nu îi convine nimănui să stea în casă şi să jongleze cu hârtia igienică.
Ai ţinut şi tu duble cu hârtia igienică?
– Nuuuu!
Cum te menţii în formă în perioada asta?
– Încerc să mă menţin, în formă, cât pot. Până acum câteva zile am şi alergat pe afară, dar acum fac ceea ce se poate face în casă. Încerc să ţin un program de antrenament adaptat. S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.