Apelul presei locale tipărite!

4

Managerul cotidianului Curierul zilei, Constantin Neguţ a adresat o scrisoare dechisă prin care atrage atenţia asupra situaţiei critice pe care o parcurge presa locală tipărită în această perioadă.
Mesajul a fost transmis cunoscuţilor jurnalişti: Mugur Ciuvică, Cristian Tudor Popescu, Ion Cristoiu, Sorin Roşca Stănescu dar şi unor politicieni, respectiv, fostul premier Victor Ponta şi Valeriu Turcan soţul vicepremierului Raluca Turcan. Au răspuns afirmativ mesajului Victor Ponta și Sorin Roș­ca Stănescu.
Iată mesajul:
Domnule Preşedinte dacă dumneavoastră consideraţi că presa locală merită şi ea o atenţie din partea nu ştiu cui, vă rog să o scoateţi în evidenţă. Dacă stau şi mă gândesc suntem mii de ziarişti locali, sute de tipografi, mii de difuzori de presa care lucrează în acest domeniu. Nu mai vorbesc câte edituri de carte şi reviste sunt în România. Vă rog să ne faceţi auzit acest mesaj autorităţilor. Acum nu este vorba de mită ci de un sprijin legal pentru întreaga presă locală, indiferent de culoarea ei politică. Noi nu avem asociaţie, nu ştiu de ce, care să vorbească în numele nostru. Suntem prea orgolioşi. Ne credeam dulăii de pază ai societăţii, acum am ajuns nişte căţeluţi care latră din coteţ la lună. Neguţ – Curierul Zilei -Argeş (p.s. după 25 de ani de muncă neîntreruptă îţi este foarte greu să pieri din motive nedesluşite.
Deocamdată mai apărem!)

4 COMENTARII

    • Da de ce p.m. îl citești și mai și comentezi, nenorocitule! Tu știi cât de greu se ține un ziar tipărit, acum, când majoritatea a renunțat? Îmi asum numele pentru că mi-e o greață infinită de proști.

  1. Adica vreti mita sau ce, ati gasit momentul si vreti sa profitati si voi putin? Mai bine v-ati plati datoriile pe care le aveti fata de niste oameni de care doar ati profitat. Roata se intoarce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.