Cât de productiv ești când lucrezi de acasă

0

E o perioadă în care multă lume lucrează de acasă, iar soluțiile digitale au demonstrat că, în mul­te domenii, nu e nevoie neapărat ca angajații să stea în același loc.
În perioada pandemiei de coronavirus, multe business-uri s-au văzut obligate să se adapteze și să caute soluții pentru a-și putea continua activitatea în condiții normale. Sunt angajatori care, poate, au observat că, în aceste vremuri, există și soluții digitalizate, care le permit angajaților să lucreze de acasă.
În plină pandemie de coronavirus, internetul e plin de sfaturi despre cum să te menții productiv când lucrezi remote și despre cum să te organizezi ca să nu-ți ieși din ritm. Dar dacă productivitatea e mai mică sau mai mare se poate ști doar la finalul crizei. Această situația poate fi văzută drept un experiment, arată compania Colliers.
„Săptămânile acestea au fost, la nivel global, cel mai mare experiment de work-from-home. Cu siguranţă se vor publica multe analize (inclusiv studii fundamentate ştiinţific) care să arate dacă a fost sau nu benefică această perioadă pentru productivitatea muncii“, arată Sebastian Dra­gomir, Partner & Head of Office Advisory în ca­drul Colliers International România.
Practic, dacă la finalul crizei se va demonstra că productivitatea angajaților e aceeași sau chiar mai mare, angajatorii pot învăța multe din acest experiment și se pot arăta mult mai flexibili. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.