Magazinele din Mioveni, deschise până la ora 21.00

0

Magazinele din Mioveni vor avea de astăzi un nou program, spe­cial, impus de auto­rităţi, în contextul prevenirii riscului de răspândire și infectare cu coronavirus – COVID-19.
În acest sens, magazinele trebuie să închidă la ora 21.00 în timpul săptămânii şi la prânz în week-end. De la această decizie fac excepţie şi o serie de comercianţi Astfel, respectându-se dispoziţiile primelor Ordonanţelor Militare emise, având în vedere instituirea Stării de Urgenţă în România administrația locală a orașului Mioveni, a luat următoarele decizii:
– Agenții economici din sectorul comerțului cu amănuntul și prestări servicii, care desfășoară activitatea pe raza orașului Mioveni au obligația de a limita programul de funcționare, până la ora 21.00.
– În zilele de sâmbătă și duminică, programul de funcționare se va limita până la ora 13.00. Excepție fac farmaciile, stațiile de carburanți auto, cabinetele medicilor de familie și serviciile de curățătorie, care vor funcționa după programul aprobat, cu respectarea normelor de prevenire a riscului de răspândire și infectare cu coronavirus, impuse de autorități în această situație.
– Reprezentanții rețelelor comerciale internaționale de tip retail din Mioveni vor funcționa după programul aprobat la nivel național.
Măsurile se vor aplica începând astăzi și vor fi în vigoare pe toată perioada instituirii stării de urgență la nivel național, sau până la noi decizii ale autorităților statului. Respectarea acestor măsuri se va monitoriza de către Poliția Locală Mioveni, abaterea reprezentând contravenție. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.