Vindea soluţie de parbriz în loc de spirt!

1

Un argeşean s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de falsificarea sau substituirea de alimente ori alte produse. Asta după ce, în urma unor percheziţii la el acasă au fost găsite bidoane pline având etichete de sprit dar care, în realitate era soluţie de parbriz. Acesta profita de disperarea oamenilor păcălind-i că le vinde dezinfectant.
„Aproape 600 de litri de substanță lichidă, pretinsă a fi alcool sanitar, a fost retrasă de la comercializare, astăzi, de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au depistat, un bărbat de 27 de ani, din Bradu, care oferea spre vânzare aproximativ 1200 de sticle ce conțineau o substanță lichidă, pretinsă a fi alcool sanitar, fără a deține documente de proveniență. Din verificări s-a stabilit că producătorul înscris pe etichetă nu există, polițiștii luând măsura confiscării pentru întreaga cantitate. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de falsificare sau substituirea de alimente ori alte produse”, declara Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş Existau informaţii că suspectul K.S. de 27 de ani, din comuna Bradu, vinde oamenilor „spirt” soluţia fiind de fapt nu ceea ce scria pe etichetă ci soluţie de parbriz.
L-au dat de gol cele 244 de pet-uri a câte 5 litri cu etichetă specifică soluției de parbriz, pe care tânărul nu reuşise să le transfere în bidoane de 500 de ml. Percheziţiile au fost organizate la nivel naţional, în Argeş, Prahova şi Ilfov. Au fost întocmite trei dosare penale în total, unul fiind al argeşeanului. Astfel, au mai fost descoperite mai multe pet-uri având aplicate etichetă cu inscripția ,,Alcool sanitar – dezinfectant pentru uz extern”, despre care există suspiciunea că nu reprezintă în realitate un produs sanitar, neavând miros specific. În judeţul Prahova, poliţiştii au stabilit că în bidoane era diluant, aşadar, oameni buni aveţi grijă ce cumpăraţi! M.Sandu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.