Americanii Searcy și Trent au plecat de la BCM U Pitești!

Date:



Străinii de la BCM U Pitești încep să pără­sească în masă Româ­nia de teama corona­vi­rusului. După bosniacul Nikola Gajic care la începutul săptămânii decis să plece în SUA pentru a sta alături de familie, alți doi stranieri au luat decizia de a pleca de la echipa de baschet a orașului.


Este vorba de americanii Devin Searcy și Malique Trent. Anunțul a fost făcut de oficialii grupării din Trivale pe pagina de facebook a echipei: ”Ca urmare a deciziilor luate în Statele Unite ale Americii, Devin și Malique au părăsit teritoriul țării noastre pentru a fi alături de propriile familii. Cei doi jucători americani ai lui BCM U Pitești au ajuns, de curând, acasă iar starea lor de sănătate este una bună.
Conducerea noastră ține legătura, în permanență, cu jucătorii, și este la curent cu situația fiecăruia”. După instaurarea stării de urgență în România, antrenamentele organizate și activitățile sportive au fost oprite pe tot teritoriul țării. Jucătorii străini care au părăsit România rămân în continuare la dispoziția clubului, iar în eventualitatea în care lucrurile se vor îmbunătăți și se va decide continuarea Ligii Naționale de Baschet Masculin, aceștia vor fi rechemați la Pitești pentru reînceperea antrenamentelor. M.D.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...