„Staţi în casă! Virusul e în aer, e peste tot!”

Date:



Al treilea golgeter al lui CS Mioveni din prima parte a campionatului, Valentin Balint, îşi petrece perioada de izolare acasă, la Bucureşti, acolo,undestă alături de părinţi şi de iubită.


Atacantul de 26 de ani a marcat 5 goluri în primele 23 de meciuri jucate şi nu crede că partea a doua a campionatului se va relua, din cauza pandemiei de coronavirus. Totuşi, Balint se pregăteşte zi de zi, fiind în formă, însă numai exerciţiile la aparate şi alergările sunt destul de greu de dus la capăt. Vârful de atac al CS Mioveni îi atenţionează şi el pe semeni să fie foarte atenţi la mesajele autorităţilor şi să stea în casă pe perioada pandemiei.
Vali, ce faci? Cum te descurci în perioada asta?
– Sunt acasă la Bucureşti! Stau numai în casă. Nu ies , nu neapărat de frică, dar este acest virus periculos şi nu e bine să ieşim. De altfel, acesta este şi sfatul autorităţilor, nu? De-asta s-a ajuns şi la aceast izolare… Mai fac exerciţii acasă, este bine că am unde să fac. Am aici, la casă, o încăpere, ca o sală, cu aparate.
Cum te simţi?
– Sunt în formă! Nu mă las pe o ureche şi mă pregătesc aşa cum pot. Dar este destul de dificil… de altfel pentru toată lumea este dificil în această perioadă. Sunt cu familia şi cu iubita mea.
De cât eşti în izolare?
– Nu am mai ieşit de două săptămâni, decât la mici cumpărături, la supermarket… Atât!
Cum vezi această situaţie?
– Ceea ce este mai important, lumea trebuie să înţeleagă că trebuie să stea în casă. Virusul acesta este în aer, este peste tot! Şi se ia foarte uşor! Iar cei mai vulnerabili sunt părinţii, bunicii, ei, mai ales trebuie să stea în casă.
Cât crezi că mai durează?
– Sper să se termine cât mai repede, să ieşim cât mai repede din această situaţie, dar, sincer, cred că va dura ceva mai mult decât ne aşteptam. Şi pentru fotbal sper să se termine mai repede, să începem mai repede pregătirea şi meciurile.
Au fost tot felul de discuţii… cum crezi că se va juca în partea a doua a campionatului?
– Sincer, cred că partea a doua e cam gata, dar sperăm totuşi… Eu, aa, nu cred că se va mai juca. Iar dacă se va relua campionatul, nu ştiu cum o să se facă. Au mai zis şi Hagi şi Popescu că ar trebuie să se mărească numărul de echipe din Liga I. Dar nu ştim noi cum o să se întâmple. În momentul de faţă, coronvirusul dictează! S.M.


Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Traficanți prinși cu 2,5 kilograme de canabis

Un flagrant delict a fost făcut de polițiștii argeșeni...

Angajări din sursă externă la ISU Argeș

Cei care doresc să obțină un post la Inspectoratul...

Se fac înscrieri pentru o carieră în Jandarmerie

 A sosit vremea înscrierilor la școlile de subofițeri pentru...

Sesiune de recrutări deschisă la Poliție!

Tinerii care doresc să devină polițiști trebuie să știe...