Unirea Bascov ar putea juca play-off!

0



Competiţiile fotbalistice din România nu se vor relua atâta timp cât în ţară este declarată de către preşedintele Klaus Iohannis stare de urgenţă din cauza pandemiei COVID-19. Aceasta a fost decretată începând cu 16 martie şi se va menţine cel puţin 30 de zile, adică până pe 15 aprilie, însă, poate fi prelungită cu cel puţin încă o lună, în cazul în care situaţia nu se va ameliora.


Campionatele sunt suspendate, iar FRF încearcă în această perioadă să găsească variante de rezervă pe baza cărora se pot relua competiţiile, însă numai după ce Statul va permite acest lucru. Astfel, metoda care se poate aplica la Liga a II-a, pentru CS Mioveni şi FC Argeş, cu play-off şi play-out, se poate aplica şi la Liga III, pentru Unirea Bascov. Echipa lui Dulcea se află în jumătate de sus a clasamentului, aşa că ar urma să intre în play-off.
Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, anunţa, după videoconferinţa avută în cadrul Comitetului Executiv al UEFA, că la nivelul federaţiei s-a creat un grup de lucru care va propune diferite scenarii de reluare a competiţiilor fotbalistice din România. ”În acest grup de lucru vor fi reprezentate toate eşaloanele fotbalistice din România, inclusiv reprezentantul LPF şi al sindicatului jucătorilor”, spunea Burleanu. Cert este că aceste competiţii se vor relua, nu vor fi anulate sau decise în urma rezultatelor înregistrate până în acest moment, însă o dată exactă în care vor începe din nou meciurile este greu de anticipat în acest moment, unul în care răspândirea coronavirusului continuă.  S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.