Denisa Dragomir ratează Europenele de Alergare Montană!

0


Pandemia de Coronavirus, care a lovit în plin lumea la începutul acestui an, a dat peste cap programul competițional în toate sporturile de pe mapamond. Iar atletismul nu face notă discordantă.



Astfel, la mijlocul acestei săptămâni, Comitetul Executiv al European Athletics, întrunit într-o videoconferință, a decis să amâne pentru anul viitor două competiții. Este vorba de Cupa Europei de 10.000 m și de Campionatele Europene de alergare montană. Cupa Europei de 10.000 m era programată la Londra, pe 6 iunie, dar cum pandemia de Coronavirus afectează din plin și Marea Britanie, întrecerea nu mai poate avea loc în acest an. Campionatele Europene de alergare montană trebuiau să se dispute la Cinfaes (Portugalia), pe 4 iulie 2020, dar Comitetul Executiv al European Athletics a decis că e mai înțelept să reprogrameze competiția anul viitor.
Piteșteanca, în topul mondial
Amânarea Campionatelor Europene de alergare montană o afectează direct și pe musceleanca Denisa Dragomir. Sportiva legitimată la clubul CSM Pitești-FC Argeș este una dintre cele mai bune sportive din țara noastră pe distanțele lungi. Are in palmares trei medalii de bronz la Campionatele Mondiale de Alergare Montană pe distanță lungă (individual și două cu echipa), medalii câștigate în 2017 și 2018. În anul 2019 a participat la Campionatele Mondiale de Alergare Montană – Ultramaraton pentru seniori și a obținut un loc 3 cu echipa feminină și un loc 5 la individual și locul 1 la Campionatele Europene de SkyRunning din Italia. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.