Şedinţele de FRF, o nouă amânare

0


Având în vedere si­tuația de urgență instituită prin Decretul prezidențial nr. 195/ 2020, precum și toate măsurile instituite prin ordonanțele militare 1 – 6, ședințele organis­melor jurisdicționale ale FRF rămân suspen­date pentru o perioadă nedeterminata, părțile din dosarele aflate pe rol urmând a fi citate pentru noile termene acordate în cauză, imediat ce va fi posibilă reluarea activității.



Iniţial, activitatea organismelor jurisdicționale ale FRF se suspenda în perioada 16 – 31 martie 2020. Măsura s-a aplicat atât ședințelor desfășurate la FRF, cât și celor de la LPF având în vedere necesitatea adoptării măsurilor posibile pentru evitarea răspândirii COVID-19,
Toate termenele acordate în cauzele aflate pe rol se preschimbaseră şi ele automat astfel:
– În privința dosarelor aflate pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică, atât la FRF, cât și la LPF – la data de 1 aprilie.
– În privința dosarelor aflate pe rolul Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor și pe rolul Comisiei de Recurs, doar pentru ședințele desfășurate la sediul FRF – la data de 2 aprilie.
– În privința ședințelor de la sediul LPF – vor fi comunicate la o dată ulterioară noile termene acordate în cauzele respective. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.